Chantal Janzen naakt in eerste editie eigen glossy &C
21-03-2017 19:44:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 41356 | Tags:

Niemand die het gelooft maar het zorgt natuurlijk altijd voor buzz. Chantal Janzen naakt. Klinkt goed. En als Chantal het zelf zegt dan klinkt het nog beter.

En eigenlijk zegt het ook niet letterlijk. Ze verleidt Eva Jinek in haar blootje. Daar kun je alle kanten mee op. Ik hou het erop dat wij als lezer niet zien wat Eva ziet.

Maar we rennen morgen natuurlijk wel naar de winkel. Want bloot of niet, een nieuw tijdschrift is natuurlijk altijd fantastisch. En al helemaal als je het naast de tijdschrtiften van Linda de Mol en Wendy van Dijk kunt leggen.

En de timing is perfect, net nu Chantal en Wendy samen het nieuwe RTL programma Janzen & Van Dijk presenteren.

 

Chantal Janzen: "Na maanden van voorbereiding waarin we keihard gewerkt hebben, is &C een feit! Met gevestigd en nieuw talent ga ik met &C mijn blik op de wereld laten zien. Amuseren, ontroeren en inspireren. Dat is waar &C voor staat. Enjoy!"

&C is een crossmediaal platform met een magazine, online platform andc.tv, &C app en ecommerce shop. De producten in het magazine kunnen met de &C app gescand en direct worden gekocht.

In het eerste magazine geeft Chantal zich bloot aan Eva Jinek. Naast bekende gezichten en gevestigde namen als Paul de Leeuw, Jelka van Houten, Anna Nooshin en Geraldine Kemper, kom je ook veel nieuw talent tegen in &C. En natuurlijk zit &C bomvol mode, beauty, eten, reizen, lifestyle, wonen, interviews, de hele mikmak. Allemaal door de bril van Chantal bekeken.

 

Op het online platform andc.tv en op de &C app vind je amuserende, ontroerende en inspirerende producties gemaakt door nieuw talent. Maar ook vind je daar de video’s van Chantal, zoals Chantal gaat werken en Fit by Gilly waarin Chantal flink aan het werk wordt gezet. In Bingoballers en Meatball Monday wordt bekende mannen het vuur aan de schenen gelegd en aan de tand gevoeld over vrouwen, sex, relaties en feminisme. En dat alles om jou te amuseren!

De lancering wordt ondersteund met (digitale) abri’s, een printcampagne, bioscoopreclame en maakt uiteraard gebruik van de &C owned (social) media. In de aanloop naar de lancering was er een guerilla campagne op de verkiezingsborden in Nederland te zien.

 

&C is gemaakt voor en door vrouwen in de leeftijd 18-49 jaar en behandelt alle mogelijke interessegebieden die bij deze doelgroep passen. Als het maar leuk/interessant/inspirerend genoeg is om te laten zien.

The Brand Studio van &C ontwikkelt crossmediale proposities op basis van brand partnerships. Exclusief, op maat gemaakte branded formats in combinatie met advertising mogelijkheden.

&C wordt uitgegeven door &C Media; een nieuw gestart mediabedrijf van Chantal Janzen in samenwerking met MediaLane. &C Media is gevestigd in Amsterdam.

www.andc.tv
www.andcmedia.nl
www.medialane.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie