Charissa Smits directeur Clipit
27-11-2018 13:24:26 | Door: Max Vlugt | hits: 5556 | Tags:

Na vijf jaar neemt directeur Rinske Willemsen afscheid van Clipit. Per 1 januari volgt Charissa Smits haar op als directeur. Charissa is sinds 2010 werkzaam voor Clipit. In die jaren vervulde ze verschillende functies en bekleedde ze afgelopen jaar al de rol van operationeel directeur. Zij zal samen met de oprichters en aandeelhouders Paul Aelen en Sjaak Janssen het dagelijkse bestuur vormen van Clipit. Rinske Willemsen start haar eigen merkstrategie bureau Skyne in Nederland.

Charissa Smits: "Ik zie er ontzettend naar uit om Clipit samen met mijn team verder uit te bouwen tot een volwaardig media intelligence bureau. Met ruim zeventien  jaar ervaring in media monitoring en analyse, zien we nu de vraag naar onze expertise en kennis op het gebied van data-interpretatie en integratie groeien. Onze media-analisten en intelligencespecialisten voorzien klanten van onafhankelijke, datagedreven inzichten. Met deze fore- en insights zijn onze klanten in staat slimme keuzes te maken in hun merk- of bedrijfsstrategie."

Rinske Willemsen: "Na vijf jaar vol passie bij Clipit, start ik Skyne Creative Visionaries in Nederland. Een branding en- designbureau dat onderdeel is van een internationaal netwerk. Bijzonder trots ben ik op alle innovaties die ik in mijn vijf jaar bij Clipit heb doorgevoerd, van crossmediale pr-waarde tot de introductie van media intelligence diensten. Mijn opvolger Charissa Smits staat klaar om het stokje over te nemen en ik heb er alle vertrouwen in dat zij de groei en ontwikkeling van innovaties succesvol door gaat zetten."

www.clipit.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie