Chris Licher CFO/COO van United
19-01-2017 09:20:18 | Door: Katja Brokke | hits: 1764 | Tags:

Chris Licher (links op de foto) is per 16 januari CFO/COO van United. Samen met CEO René Delwel vormt hij de directie van het facilitair bedrijf. Licher was eerder werkzaam in financiële functies bij Endemol en Eyeworks en recent als COO bij de TV-productietak van Warner Bros. Bij United wordt hij verantwoordelijk voor de financiële en operationele bedrijfsvoering.

Licher: “Tien jaar geleden rolde ik de mediawereld in en vanaf dat moment ontstond mijn liefde voor de media. Vanuit mijn vorige functies kende ik United al als toeleverancier. Het is een betrouwbaar en flexibel bedrijf waar bevlogen mensen werken. Ik ben blij dat ik hier nu onderdeel van uitmaak.” 

Delwel: “Met Chris hebben we een financieel expert binnen gehaald, met kennis van de sector en een hart voor media. Mooier kan je het niet krijgen. Ik ben expliciet op zoek gegaan naar iemand die het leuk vindt om hier te werken én bestand is tegen de hectiek van dit vak. We zijn graag creatief en doen veel ad hoc, maar hebben ook structuur nodig. Chris gaat hier voor zorgen. Door zijn komst kan ik me nu focussen op andere belangrijke zaken zoals relatiemanagement, onze bedrijfscultuur en de strategie van United. Ik zie uit naar een fijne samenwerking met Chris.”

www.united4all.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie