Clear Channel organiseert STL Skillbreak
27-02-2017 15:57:00 | Door: | hits: 3196 | Tags:

Om scholieren vooraf beter te informeren over het rijke studieaanbod organiseert Clear Channel in samenwerking met Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) en Mediabureau ZIGT de STL Skillbreak. De STL Skillbreak vindt plaats in de laatste twee weken van februari op zeven middelbare scholen in Nederland.

Tijdens de STL Skillbreak gaan de leerlingen de strijd met elkaar aan via drie logistieke spellen. De spellen draaien om inschattingsvermogen, efficiëntie en inzicht. Kwaliteiten die je nodig hebt om in de transport- en logistieksector te werken. Op deze manier kunnen de leerlingen kijken of ze deze sector interessant vinden en hierdoor kunnen ze een betere studiekeuze maken.

Bart Demeulenaere CCO van Clear Channel Nederland en België: “Wij willen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid graag invulling geven door onze jongerenmedia en middelen positief en stimulerend in te zetten. Dit doen we door themaweken te organiseren. Op deze manier stimuleren we jongeren om na te denken over de keuzes die zij maken. In navolging van de Stair Climb Challenge in september 2016 organiseren wij de STL Skillbreak om jongeren te ondersteunen bij het maken van de juiste studiekeuze.”

www.clearchannel.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie