Clear Channel start plaatsing Abri’s Noordwijk en Zandvoort
06-01-2017 16:46:00 | Door: Ton Boom | hits: 4217 | Tags:

Clear Channel heeft de eerste nieuwe Abri’s in de Zuid-Hollandse gemeente Noordwijk geplaatst. Op 10 januari 2017 wordt tevens een start gemaakt met de plaatsing van nieuwe Abri’s in de gemeente Zandvoort, die vanaf nu ook tot het portfolio van Clear Channel behoort.

De concessies Noordwijk en Zandvoort werden reeds in 2015 toegewezen, maar deze week zijn beide contracten voor de exploitatie en beheer van in totaal 124 reclamevakken ook daadwerkelijk overgedragen van Exterion Media naar Clear Channel.

In Noordwijk worden 32 Abri’s geplaatst en daarmee komen 64 extra reclamevakken beschikbaar. Clear Channel verwacht de plaatsing af te ronden in de tweede week van januari. Het totaal aantal vakken komt na de plaatsing in Noordwijk uit op 74.

Op 10 januari wordt gestart met het plaatsen van 28 Abri’s in Zandvoort, met in totaal 60 reclamevakken. Door de uitbreiding komt het totaal aantal vakken in Zandvoort op 67.

Beide gemeenten zijn interessante locaties voor adverteerders door de ligging aan de kust. Het hele jaar door zijn de badplaatsen populaire bestemmingen voor mensen uit binnen- en buitenland.

www.clearchannel.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie