Clear Channel verlengt partnership met KNVB
22-12-2016 10:52:09 | Door: Katja Brokke | hits: 2960 | Tags:

Clear Channel gaat een verlengde samenwerking aan met de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond. Ook de komende twee jaar werken de buitenreclame-exploitant en de KNVB samen. Met dit partnership wil Clear Channel de voetbalsport promoten en een bijdrage leveren aan een meer sportief Nederland. Recentelijk werd het contract getekend in de Amsterdam ArenA.

Tom Motmans, algemeen directeur van Clear Channel Nederland: "Ik ben bijzonder blij dat wij onze succesvolle samenwerking met de KNVB kunnen voortzetten en uitbreiden. Met onze media bereiken wij effectief talloze voetbalfans en op deze manier kunnen wij de voetbalbeleving in Nederland vergroten."

Jean-Paul Decossaux, commercieel directeur van de KNVB: "Samen met Clear Channel zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd om op allerlei plekken te communiceren over interlands van Oranje. Er worden veel wedstrijden georganiseerd door de KNVB en voor een goede sfeer in het stadion heb je fans nodig. We zijn blij met deze samenwerking en kijken uit naar een succesvolle toekomst."

www.clearchannel.nl
www.knvb.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie