Clear Channel wint aanbesteding Oegstgeest en voltooit plaatsing Abri's
11-07-2016 16:03:00 | Door: Ton Boom | hits: 4019 | Tags:

Clear Channel heeft de plaatsing van nieuwe Abri’s in de gemeente Oegstgeest voltooid. De nieuwe Abri's vervangen de oude bushokjes van buitenreclame-exploitant Exterion Media, die voorheen verantwoordelijk was voor het beheer en de exploitatie van de buitenreclameobjecten in deze Zuid-Hollandse gemeente.

Begin januari maakte Clear Channel reeds bekend de aanbesteding gewonnen te hebben. De contractovername, waarbij Clear Channel verantwoordelijk wordt voor de exploitatie en beheer van circa 70 reclamevakken, is van start gegaan op 1 juli.

Oegstgeest, de gemeente waar het hoofdkantoor van Clear Channel Nederland gevestigd is, staat in de top 10 van rijkste gemeenten van Nederland en is daarmee een interessante gemeente om in te adverteren. Inwoners van Oegstgeest hebben gemiddeld 30.800 euro per persoon per jaar te besteden. Dat is 31% meer dan het landelijk gemiddelde van 23.500 euro.

Clear Channel heeft naast Oegstgeest het afgelopen jaar haar productaanbod en bereik ook in andere gemeenten in de regio vergroot. Sinds 1 januari 2016 heeft Clear Channel de gemeenten Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout en Wassenaar in haar portfolio. De drukbezochte badplaatsen Noordwijk en Zandvoort worden per 1 januari 2017 overgenomen van Exterion Media. 

www.clearchannel.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie