Coen Doolaard Client Service Director van Havana Harbor
19-04-2018 12:32:00 | Door: | hits: 3727 | Tags:

Coen Doolaard is een bekende in de creatieve industrie. Ooit begonnen in de telecomsector maakte hij al snel de overstap naar bureauzijde. Hij was onder andere werkzaam bij MediaMonks als Head of Mobile en Business Director voor het Midden-Oosten, waar hij veel ervaring heeft opgedaan met digitale campagnes en platformen.

Havana Harbor lanceerde begin april, als resultaat van een herpositioneringstraject van het voormalige Qban. De nieuwe naam is een logisch gevolg van de verbreding van het aantal diensten en de veranderende kijk op het digitale landschap. Met kennis en ervaring in strategie, creatie, productie en optimalisatie werkt Havana Harbor aan online campagnes en UX-trajecten die leiden tot effectieve producties.

Doolaard: “Mijn ervaring in de creatieve industrie en persoonlijke ambities sluiten naadloos aan bij de doelstellingen die Havana Harbor heeft. De professionaliteit en het ondernemerschap geven mij enorm veel energie en vertrouwen om onze gezamenlijke ambitie te realiseren en Havana Harbor en de Digital Agency Group verder uit te bouwen.”

Erik van Laar, founding partner van Digital Agency Group: ”We zijn ontzettend blij dat Coen heeft gekozen voor Havana Harbor en het team komt versterken. We hebben veel vertrouwen dat Coen een grote bijdrage gaat leveren aan ons strategisch groeiplan en verdere doorontwikkeling als onafhankelijk digitaal bureau.”

www.havanaharbor.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie