Complex NL versterkt directie en redactie met jong talent
24-02-2022 17:33:00 | Door: David de Jong | hits: 21058 | Tags:

Complex NL, het online entertainment- en nieuwsplatform voor jongeren, versterkt zijn directie en redactie met jong talent. Als operationeel directeur is Gaétan van de Sande benoemd, die ruime ervaring heeft in de muziekindustrie. Karim Afifi die eerder internationaal salesmanager bij het modemerk  Daily Paper was, is benoemd als creative lead. Thijs Molenberg verruilt BNNVARA's hiphop-platform 101Barz voor Complex NL om de functie van hoofdredacteur te gaan vervullen. 

Marko van Kampen, directeur van Just Another Media Company, licentiehouder van Complex NL: "Met deze drie absolute toptalenten willen we Complex NL een hedendaagse Nederlandse smoel gaan geven. Deze drie mannen hebben ervaring opgedaan bij leidende urban merken die allemaal diepgeworteld zijn in de Nederlandse jongerencultuur, een positie die wij ook willen verwerven met Complex NL. Zij passen ook perfect in ons motto door jongeren, voor jongeren."

Operationeel directeur Gaétan van de Sande gaat zich bezighouden met de bedrijfsvoering, de positionering en de verdere uitbouw van het merk Complex NL. Karim Afifi wordt als Creative Lead verantwoordelijk voor alle uiterlijke aspecten van het platform, met een focus op mode. Thijs Molenberg gaat leiding geven aan de redactie van het platform en het van oorsprong Amerikaanse merk vertalen naar de Nederlandse markt.
 
www.justanothernetwork.com
www.complexnl.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie