ContentToday lanceert onlinevideoplatform CookingToday
31-10-2017 13:03:00 | Door: | hits: 3823 | Tags:

Contentmarketingbureau ContentToday lanceert vandaag CookingToday. Een foodstoryplatform dat (food)merken en uitgevers ondersteunt bij het ontwikkelen van videocontent en native advertising.

Samen met auteur van kookboeken Jacinta Bokma en programmamaker Michael Abspoel (Man bijt hond) ontwikkelt CookingToday portretten die het verhaal van de mensen achter een merk of gerecht laten zien.

Joyce Pherai, bedenker en storyteller van CookingToday.nl: “De onderscheidende factor van CookingToday is dat Food en Human Interest hand in hand gaan. CookingToday is niet het zoveelste receptenplatform, hier gaat het echt over mensen en eten. Wij geloven dat iedere organisatie een goed verhaal te vertellen heeft en dat het de mensen achter een organisatie zijn die een merk of product tot leven brengen. Creativiteit, transparantie en onze expertise op het gebied van videomarketing zorgen ervoor dat de verhalen die wij vertellen het vertrouwen wekken bij de kijkers en zichtbaar zijn binnen de juiste doelgroep. De video’s hebben de vorm van korte online documentaires die emotie oproepen en de kijker meenemen in het verhaal. Wij bieden hiermee een verfrissend genre cinematic storytelling.”

Team

Bokma zal in de rubriek Green CookingToday opzoek gaan naar de verhalen binnen de duurzame foodwereld.

Pherai: “Ik ben ontzettend trots dat ik, naast mijn team van filmmakers en marketeers, Jacinta maar ook programmamaker Michael Abspoel aan CookingToday heb weten te binden. De visie van Jacinta en het indrukwekkende cv van Michael met 16 jaar Man bijt hond, met daarin de populaire rubriek Man aan Tafel, zorgen ervoor dat CookingToday als geen ander foodmerken en uitgevers kan ondersteunen bij het creëren van unieke socialvideoformats en -series voor hun eigen socialmediakanalen. Maar ook bij het ontwikkelen van effectieve branded content en nativeadvertisingcampagnes binnen het umfeld van CookingToday.”

www.contenttoday.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie