Contentplatform Newsroomie.com gelanceerd
11-09-2019 11:16:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2257 | Tags:

Newsroomie.com is een contentplatform waarmee contentmakers en merken content kunnen creëren en in hun stijl kunnen verspreiden via web, app, e-mail, pushberichten en sociale media. Ondertussen leert newsroomie.com de doelgroep beter kennen, waardoor de doelgroep steeds beter en persoonlijker bereikt kan worden. Newsroomie.com komt voort uit het Heemsteedse internetbureau WebConcern.

Rick Langedijk, oprichter en CEO van WebConcern en Newsroomie.com: “We zagen organisaties steeds afhankelijker worden van de bekende internetplatforms om hun doelgroep te bereiken, maar deze doen weinig recht aan de merken waar we voor werkten. Hun content stond dan op Facebook in een timeline weggestopt tussen fake news, kattenfilmpjes en advertenties. Met newsroomie.com hebben merken weer de tools waarmee ze onderscheidend kunnen zijn; waarmee ze content kunnen creëren en verspreiden in de stijl van hun merk en hun doelgroep kunnen bereiken zoals zij dat willen. Bezoekers wordt om te beginnen gevraagd om een e-mailadres, hoe ze heten en waar hun interesses liggen. Het is het startpunt van een band tussen het merk en de doelgroep, die steeds iets hechter wordt, zodat je je volgers in de toekomst gerichter en persoonlijker kunt bereiken.”

In de uitgeefsector, die onder druk staat door toenemend gebruik van socialmediaplatforms, is newsroomie.com inmiddels al door diverse partijen omarmd.

Rick Langedijk: “Vastgoedjournaal.nl was de eerste uitgever die de voordelen van Newsroomie.com zag. Wat hen aansprak is dat ze bijna de hele vastgoedsector via hun eigen kanalen kunnen bereiken. Ze hebben de data in eigen beheer en de mogelijkheid om te bepalen wie toegang heeft tot welke content en aan wie welke marketing wordt getoond. Zo houden ze hun businessmodel in stand. Bovendien werkt het team van Vastgoedjournaal.nl samen vanuit één dashboard waar ze hun identiteit, volgers en content beheren en vooral bewaken.”

www.newsroomie.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie