Coskunsoy en Van Woensel lanceren direct booking app Stash
29-01-2018 09:27:00 | Door: | hits: 4038 | Tags:

Creatieve ondernemers Hakan Coskunsoy, voorheen creatief directeur en partner van N=5, en Arjan van Woensel, oprichter van Doom & Dickson, hebben direct booking app Stash gelanceerd. Een app waarmee opdrachtgevers de beste creatieven van Nederland kunnen boeken zonder tussenpersoon. Met Stash weten opdrachtgevers direct dat de keuze van freelancer beschikbaar is, van bewezen kwaliteit en binnen het budget valt. Met de technologische oplossing van Stash gaat het boeken sneller en efficiënter.

Stash richt zich op art directors, copywriters, Visual Designers, UX designers,  Motion Graphic Designers, maar ook op Strategy Planners, producers en andere creatieve freelancers. 

In de app houdt Stash een archief bij van alle boekingen. Op die manier weet de opdrachtgever precies wie, wanneer, voor welke periode geboekt was. Gebruik van de app is kosteloos voor opdrachtgevers.

Coskunsoy: "In de creatieve sector is 47 procent van de werkenden freelancer, in vergelijking met slechts 15 procent in de economie als geheel. De hele creatieve industrie draait dus voor een zeer belangrijk deel op professionele freelancers, van copywriter tot app designer en fotograaf en van regisseur tot strateeg en producer. Zoeken en boeken van dat talent vanaf je vingertoppen, dat kan met Stash."

Van Woensel: "De druk op creatieve bureaus wordt steeds groter door krappere budgetten, tekort aan talent, de vraag naar meer diverse vaardigheden en een toenemende trend voor flexibele werkomgevingen. Het huidige model om de juiste freelancer te vinden werkt niet. Het is gefragmenteerd en versnipperd, kost teveel tijd en geld, en het is onbetrouwbaar. Stash biedt de oplossing." 

Stash kan gedownload worden via www.stash.today. Inschrijven kan via de app of per e-mail.

www.stash.todayVolg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie