Cruyff Foundation en VodafoneZiggo gaan samenwerking aan
18-12-2017 11:05:09 | Door: | hits: 2355 | Tags:

Cruyff Foundation en VodafoneZiggo hebben een driejarig partnercontract ondertekend. Door de Cruyff Foundation te ondersteunen wil VodafoneZiggo het gedachtegoed van Johan Cruijff ondersteunen: jeugd vooruitbrengen door beweging. Dit ligt in lijn met hun maatschappelijke programma Kansen voor Kinderen, dat is gericht op het verbinden van kansarme jongeren met de samenleving. 

Het eerste wapenfeit van de samenwerking vond vrijdag 15 december plaats tijdens de Cruyff Foundation Coachdag in Den Haag, een jaarlijks terugkerend evenement voor Cruyff Coaches. Medewerkers van VodafoneZiggo verzorgden een social mediatraining voor deze groep mensen die werkzaam zijn binnen een wijkorganisatie of sportverenging en door Cruyff Foundation zijn opgeleid om jongeren langdurig te binden aan een Cruyff Court in hun buurt. 

Marieke Dekker, directeur External Affairs van VodafoneZiggo: “Bij VodafoneZiggo vinden wij plezier en vooruitgang in het leven van kinderen belangrijk. Ieder kind verdient namelijk een gezonde toekomst. Sport en spel zijn daarin een belangrijke stimulans. Om positieve impact te creëren werken we daarom graag samen met de Cruyff Foundation.”

Niels Meijer, directeur van Cruyff Foundation: “Net als VodafoneZiggo vinden wij het belangrijk dat ieder kind mee kan doen in de maatschappij. Met en zonder beperking, in de stad en daarbuiten. VodafoneZiggo richt zich met hun maatschappelijk programma Kansen voor Kinderen op het verbinden van kansarme jongeren met de samenleving. Wij brengen kinderen vooruit door middel van sport en spel.  Ik ben ervan overtuigd dat we door deze samenwerking elkaar alleen maar kunnen versterken en nog meer impact kunnen maken.”

www.cruyff-foundation.org
www.vodafoneziggo.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie