[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager binnendienst AutoTrack.nl
26-10-2020 10:49:00 | Door: Pie Kamau | hits: 7264 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Accountmanager binnendienst AutoTrack.nl

Advies over auto’s, ja jouw vrienden weten dat zij daarvoor bij jou moeten zijn. Daarnaast ook nog eens super commercieel? Dan hopen wij dat jij snel solliciteert! Want als Accountmanager binnendienst bij Automotive Mediaventions zorg je er samen met je collega’s voor dat alle autobedrijven van ons gehoord hebben. Dagelijks bel je nieuwe en bestaande klanten en adviseer jij hen hoe zij online de Nederlandse autokoper efficiënter en effectiever kunnen bereiken.

Wat ga je doen

Als Accountmanager binnendienst ben je allereerst verantwoordelijk voor ca. 260 bestaande relaties met autobedrijven door het hele land. Deze autobedrijven/bestaande relaties spreek je gemiddeld 3 keer per jaar voor een advies/performance gesprek t.a.v. het online adverteren. Hier besteed je ongeveer 20% van je tijd aan. Daarnaast ben je de overige 80% van de tijd bezig om samen met een team van 7 collega’s nieuwe klanten te werven. Bovendien houd jij je ook bezig met:

 • het managen van je ‘eigen winkel’. Denk aan agendabeheer, plannen en het loggen van je gesprekken.
 • het pro-actief feedback geven aan je collega’s. We houden elkaar scherp en werken nauw samen om een optimaal teamresultaat te behalen.
 • het vergaren van kennis van de markt/branche. Dit zal je helpen om meer op 1 golflengte te zitten met de autobedrijven.

 

Wie zijn wij

Je wordt warm onthaald door en energiek team van 7 gedreven commercieel medewerkers op ons kantoor in Amsterdam. We beginnen elke dag met een gezamenlijke dagstart waarin we bespreken wat we gaan doen die dag. Ook sluiten we de dag af met een gezamenlijke dagafsluiting, hoe is de dag gegaan? Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo is er doorlopende coaching door je teamlead en directe collega’s. En is er wekelijks binnendienst overleg om veranderingen in de markt te bespreken. 

Met sterke merken als Gaspedaal, AutoTrack en Autowereld zijn wij dé partner voor bedrijven binnen de Nederlandse automotive markt en bereiken we maandelijk 6 miljoen bezoekers. De sites zijn complementair aan elkaar en bedienen grotendeels verschillende typen consumenten en zakelijke klanten. Waar Gaspedaal het beschikbare auto-aanbod in Nederland vertoont, biedt AutoTrack extra checks, informatie en zekerheden rondom de aangeboden auto’s en is Autowereld het freemium alternatief voor de zakelijke adverteerder.

Daarnaast biedt Automotive Mediaventions B.V. als joint venture van DPG Media en Telegraaf Media Groep een gecombineerde bereik van beide mediahuizen. Met o.a. AD, Telegraaf, Volkskrant en Q-music zijn de twee merken zichtbaar naar de Nederlandse autokoper, en profiteren de adverteerders van zowel een landelijk als regionaal bereik voor hun advertenties.

Wij bieden jou

 • Salaris, passend bij jouw ervaring.
 • Je ontvangt 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget.
 • 36-urige werkweek.
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een leuk en dynamisch team waar je veel mee gaat samenwerken.
 • Kwartaal bonus: max 20%

 

Functie eisen

 • HBO werk en denkniveau en al wat ervaring met commercieel telefonisch klantcontact.
 • Je bent een doener en zeker niet verlegen. Want je pakt zonder moeite de telefoon op om een rondje te bellen en zorgt dat je altijd goed voorbereid bent.
 • Je hebt goede commerciële vaardigheden en kunt goed inhoudelijk verkopen/adviseren.
 • Je wil altijd verbeteren en bent zelfstandig, want jij bent zelf verantwoordelijk voor het behalen van je eigen target.

 

Word jij onze nieuwe collega? 

Heb jij eerst nog vragen? Ik beantwoord die graag via roxanne.rinkes@dpgmedia.nl of 06-21370122. Een WhatsApp bericht mag ook. Solliciteer hier.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie