[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager binnendienst AutoTrack.nl
31-05-2021 11:31:00 | Door: Pie Kamau | hits: 7333 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Accountmanager binnendienst AutoTrack.nl

Advies over auto’s, ja jouw vrienden weten dat zij daarvoor bij jou moeten zijn. Daarnaast ook nog eens super commercieel? Dan hopen wij dat jij snel solliciteert! Want als Accountmanager binnendienst bij Automotive Mediaventions zorg je er samen met je collega’s voor dat alle autobedrijven van ons gehoord hebben. Dagelijks bel je nieuwe en bestaande klanten en adviseer jij hen hoe zij online de Nederlandse autokoper efficiënter en effectiever kunnen bereiken.

Wat ga je doen

Als Accountmanager binnendienst ben je allereerst verantwoordelijk voor ca. 260 bestaande relaties met autobedrijven door het hele land. Deze autobedrijven/bestaande relaties spreek je gemiddeld 3 keer per jaar voor een advies/performance gesprek t.a.v. het online adverteren. Hier besteed je ongeveer 20% van je tijd aan. Daarnaast ben je de overige 80% van de tijd bezig om samen met een team van 7 collega’s nieuwe klanten te werven. Bovendien houd jij je ook bezig met:

 • het managen van je ‘eigen winkel’. Denk aan agendabeheer, plannen en het loggen van je gesprekken.
 • het pro-actief feedback geven aan je collega’s. We houden elkaar scherp en werken nauw samen om een optimaal teamresultaat te behalen.
 • het vergaren van kennis van de markt/branche. Dit zal je helpen om meer op 1 golflengte te zitten met de autobedrijven.

 

Wie zijn wij

Je wordt warm onthaald door en energiek team van 7 gedreven commercieel medewerkers op ons kantoor in Amsterdam. We beginnen elke dag met een gezamenlijke dagstart waarin we bespreken wat we gaan doen die dag. Ook sluiten we de dag af met een gezamenlijke dagafsluiting, hoe is de dag gegaan? Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo is er doorlopende coaching door je teamlead en directe collega’s. En is er wekelijks binnendienst overleg om veranderingen in de markt te bespreken. 

Met sterke merken als Gaspedaal, AutoTrack en Autowereld zijn wij dé partner voor bedrijven binnen de Nederlandse automotive markt en bereiken we maandelijk 6 miljoen bezoekers. De sites zijn complementair aan elkaar en bedienen grotendeels verschillende typen consumenten en zakelijke klanten. Waar Gaspedaal het beschikbare auto-aanbod in Nederland vertoont, biedt AutoTrack extra checks, informatie en zekerheden rondom de aangeboden auto’s en is Autowereld het freemium alternatief voor de zakelijke adverteerder.

Daarnaast biedt Automotive Mediaventions B.V. als joint venture van DPG Media en Telegraaf Media Groep een gecombineerde bereik van beide mediahuizen. Met o.a. AD, Telegraaf, Volkskrant en Q-music zijn de twee merken zichtbaar naar de Nederlandse autokoper, en profiteren de adverteerders van zowel een landelijk als regionaal bereik voor hun advertenties.

Wij bieden jou

 • Salaris, passend bij jouw ervaring en een interessant bonussysteem.
 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget.
 • 36-urige werkweek.
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.
 • Kwartaal bonus: max 20%

 

Functie eisen

 • HBO werk en denkniveau en al wat ervaring met commercieel telefonisch klantcontact.
 • Je bent een doener en zeker niet verlegen. Want je pakt zonder moeite de telefoon op om een rondje te bellen en zorgt dat je altijd goed voorbereid bent.
 • Je hebt goede commerciële vaardigheden en kunt goed inhoudelijk verkopen/adviseren.
 • Je wil altijd verbeteren en bent zelfstandig, want jij bent zelf verantwoordelijk voor het behalen van je eigen target.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer dan vóór 5 juni! Heb jij eerst nog vragen? Vragen via roxanne.rinkes@dpgmedia.nl of 06-21370122. Een WhatsApp bericht mag ook. Solliciteer hier.

www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie