[Vacatures] DPG Media zoekt een Product Owner
29-03-2021 08:19:00 | Door: Pie Kamau | hits: 6414 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Product Owner

Wil je werken aan het doorontwikkelen van het nieuwste digitale advertentieplatform van Nederland, DPG Direct, bij de grootste publisher? Een belangrijke bijdrage leveren aan onze strategie om marktaandeel te veroveren? Ervoor zorgen dat onze propositie exact aansluit bij de wensen van onze adverteerders? Dagelijks schakelen met diverse stakeholders, ontwikkelaars en collega's van marketing en sales? Lees dan snel verder….

Wat ga je doen

Als Product owner ben jij verantwoordelijk voor de visie, positionering en kwaliteit van ons advertentieplatform DPG Direct. Dit onlangs gelanceerde platform biedt adverteerders de mogelijkheid om zelf een digitale advertentiecampagne op te zetten en te beheren. Met dit platform bieden we een serieus, lokaal alternatief voor platformen als Facebook- en Google Ads.

Je zorgt voor de doorontwikkeling en verbetering van het platform door het gebruik van onder andere data-analyses en gebruikersinzichten. Jij combineert je ervaring op het gebied van productdevelopment met een uitgebreide kennis van digital advertising. Je hebt interesse in technologische ontwikkelingen en het commerciële inzicht om kansen in de markt en klantbehoeften om te zetten naar nieuwe functionaliteiten op het platform.  Verder:

 • Zet jij de productvisie neer en vertaalt deze naar product roadmap.
 • Stuur je een team ontwikkelaars aan om het product door te ontwikkelen en te blijven verbeteren.
 • Schakel je eenvoudig met verschillende stakeholders (directie, sales, tech, marketing).
 • En zorg je er samen met de product manager voor dat het product goed in de markt wordt gezet.

 

Wie zijn wij

Het Product & Innovatie team is een jong en divers team met echte online professionals en bestaat uit negen collega’s, wat is gevestigd in Hoofddorp (al werkt op dit moment iedereen natuurlijk thuis). Je krijgt de kans om te werken voor de grootste mediaspeler van Nederland waarbij je meebouwt aan de nieuwsmedia van morgen. Er is binnen DPG Media veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat DPG Media open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou

 • Een contract voor 36 uur per week.
 • Een salaris afhankelijk van kennis en werkervaring.
 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget, wat naar eigen inzicht kan worden besteed.
 • Prima pensioenregeling.
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.


Functie eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Tenminste 2 jaar ervaring als product owner van een digitaal platform en het aansturen van een (extern) development team.
 • Sterke communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels).
 • Ervaring met scrum, design thinking en methoden voor product discovery.
 • Analytisch vermogen om op basis van gebruikersdata verbeteringen te initiëren.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer dan snel! Heb jij eerst nog vragen? Vragen via roxanne.rinkes@dpgmedia.nl of 06-21370122. Een WhatsApp bericht mag ook. Solliciteer hier.

www .dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie