[Vacatures] DPG Media zoekt een Salesmanager
08-02-2021 09:55:00 | Door: Pie Kamau | hits: 3943 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Salesmanager

Ben jij op zoek naar een baan binnen online recruitment, waarin het maken van impact, leiderschap en ondernemerschap centraal staan? Dan is dit wellicht de baan voor jou!

Wat ga je doen

Voor DPG Recruitment, bekend van onder andere Nationale Vacaturebank en Intermediair, zijn we op zoek naar een salesmanager voor ons team van (key) accountmanagers. Als salesmanager zorg jij ervoor dat jij met jouw team bedrijven helpt bij het vinden van de juiste kandidaten. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van jouw teamdoelstellingen en je ziet kansen in de markt en zorgt ervoor dat deze benut worden. Verder behoren tot jouw verantwoordelijkheden:

  • je maakt samen met jouw team een salesplan om jouw doelstellingen en targets te realiseren en zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd, uitgevoerd en waar nodig bijgestuurd worden;
  • je coacht ‘on the job’ en leidt jouw team, zodat zij niet alleen het maximale uit de markt halen, maar ook uit zichzelf;
  • je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de relevante ontwikkelingen op het snijvlak van online, employer branding en recruitment.

 

Over ons

Je kent DPG Recruitment wellicht van onze merken zoals Nationale Vacaturebank, Intermediair of Tweakers Carrière. Wij zorgen er met onze merken voor dat kandidaten en werkgevers elkaar zo snel en makkelijk mogelijk vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt. Onze ambitie is om al het talent dat er rondloopt op de Nederlandse arbeidsmarkt volledig te benutten.

DPG Recruitment is een ambitieuze organisatie, waarin onze klanten centraal staan. Deze klanten zijn zowel kandidaten als werkgevers. Wij zijn enorm ondernemend, betrokken en vinden het belangrijk om maximale impact te maken in ons werkgebied. Daarnaast maken wij deel uit van het grootste mediahuis van Nederland, DPG Media, waardoor we enorm portfolio hebben van merken om voor elk recruitment vraagstuk een passende oplossing te vinden.

Jij

bent iemand die het verschil maakt, je bent ondernemend en resultaatgericht. Je hebt liefde voor het salesvak en leading by example is voor jou vanzelfsprekend. Je bent verbindend, zacht op de relatie en hard op de inhoud. Daarnaast beschik je over:

  • minimaal Hbo werk- en denkniveau;
  • een proven trackrecord als salesmanager binnen de online media en/ of recruitment.

 

Wij bieden

Een functie binnen een ambitieuze en energieke omgeving die volop in ontwikkeling is. Je krijgt de kans om te werken voor de grootste Nederlandse recruitmentspeler. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling onder andere door middel van trainingen en opleidingen. Daarnaast bieden wij je een uitstekend salaris passend bij jouw kennis en ervaring. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen. Denk bijvoorbeeld aan het kopen en verkopen van vakantiedagen, het fiscaal vriendelijk verrekenen van je sportabonnement of de aanschaf van een fiets.

Interesse?

Super, dat horen we graag! Stuur je CV en je motivatie vóór 15 februari naar ons toe. Eerst wat meer weten? Neem dan contact op met Jacomine de Visser, team lead recruitment, via 0629441316 of mail naar jacomine.devisser@dpgmedia.nl. Solliciteer hier.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie