Daan Versteeg Managing Director DAN DNA
19-09-2018 10:44:00 | Door: | hits: 3047 | Tags:

Daan Versteeg is gestart als Managing Director bij DAN DNA, de data-unit van Dentsu Aegis Network. Hij volgt Walter Flaat op, die het Nederlandse kantoor in maart verruilde voor Canada om daar als Chief Data Officer van Dentsu Aegis Canada te beginnen. In zijn nieuwe rol gaat Versteeg rapporteren aan Saskia Wagenmakers. Zij is binnen DAN verantwoordelijk voor het domein data, technologie en performance.

Wagenmakers: “Daan is een sterke en ervaren kracht met een duidelijke visie. Hij gaat in deze rol een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere datastrategie van Dentsu Aegis Network en onze op groei gerichte ambitie.”

Versteeg: “Ik heb veel zin in de aankomende uitdaging bij Dentsu Aegis, waar ik vanuit DNA een bijdrage aan kan leveren. Ik kijk ernaar uit om samen met een geweldig team te werken aan innovatieve marketingoplossingen.”

Versteeg heeft een marketing- en strategieachtergrond bij onder meer Shell, Heineken en Google. Ook werkte hij bij startup en technologiebedrijf Wakoopa en scale-up Netquest. Recent werkte hij ruim anderhalf jaar bij SCOUPY, het marketingplatform van Sanoma voor FMCG A-merken en retailers.

www.dentsuaegisnetwork.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie