De Bijenkorf lanceert samen met datingapp happn Hello Beautiful
23-01-2018 13:23:00 | Door: | hits: 5894 | Tags:

De Bijenkorf lanceert de campagne Hello Beautiful met de boodschap dat iedereen mooi en bijzonder is. Onderdeel hiervan is de samenwerking met datingapp happn en de Bijenkorf als ontmoetingsplaats. In aanloop naar Valentijnsdag brengt de Bijenkorf de online en de fysieke wereld samen. Op 14 februari kunnen gebruikers van de app elkaar ontmoeten tijdens happn hour bij de Bijenkorf. 

De campagne Hello Beautiful gaat over diversiteit, schoonheid en het complimenteren van elkaar. Klanten krijgen bij elke aankoop in de winkel en bij hun online bestelling een kaart en de mogelijkheid een ander een compliment te geven. Ook via debijenkorf.nl is er de mogelijkheid voor het geven van een compliment. Daarnaast is er in de etalages een verscheidenheid aan mensen te zien en zijn deze beelden middels een tentoonstelling zichtbaar in het trappenhuis van de Bijenkorf Amsterdam. Fotograaf Anne Claire de Breij maakte de beelden en video voor deze campagne.

De Breij: “Hello Beautiful sprak me meteen aan, ik sta vierkant achter deze positieve boodschap die draait om het zien van schoonheid in al zijn diversiteit en dat heb ik vastgelegd.”

www.debijenkorf.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie