De Lannoy en Wijnbergen lanceren MarLi Mailing & PR support
01-06-2017 15:24:00 | Door: Max Vlugt | hits: 2701 | Tags:

Marjolein de Lannoy en Lisette Wijnbergen, samen goed voor 35 jaar assistentie bij Winkelman en Van Hessen, zijn MarLi Mailing & PR support gestart. Zij blijven pr-ondersteuning bieden, maar dan voor meerdere opdrachtgevers. De eerste opdrachten zijn al binnen: Winkelman en Van Hessen, adviesbureau voor marketing en pr, heeft een contract gesloten tot eind 2017 en verschillende pr-freelancers gaan gebruikmaken van de diensten van MarLi.

Betrouwbaar en efficiënt

De afgelopen jaren is de pr-branche flink veranderd. Merken werken in toenemende mate met kleine, gespecialiseerde bureaus of zetten zelfs uitsluitend pr-freelancers in. Hierdoor komen ondersteunende werkzaamheden, zoals het opstellen van perslijsten of hulp bij evenementorganisatie, vaak op het bord van onervaren stagiairs of dure pr-professionals.

Wijnbergen: "De afgelopen jaren hebben we bij ons oude bureau tientallen collega's zien komen en gaan en werkten we mee aan honderden projecten. Marjolein en ik zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld en begrijpen heel snel wat klanten van ons verwachten."

De Lannoy: "Dat dit voor ons de juiste stap is, blijkt wel uit de juichende reacties van oud-collega's. We zijn nog niet opgestart of we worden al benaderd voor verschillende projecten. Fantastisch!"

Ondersteuning bij pr

MarLi Mailing en PR support biedt de volgende diensten aan: perslijsten opstellen, onderhouden van perscontacten, persberichten verzenden, productmailingen samenstellen, mediamonitoring en socialmediaondersteuning. Daarnaast kunnen Wijnbergen en De Lannoy ingezet worden voor ondersteuning bij persbijeenkomsten, redactiebezoeken en persreizen en verlenen ze algemene secretariële ondersteuning. MarLi hanteert een vast laag uurtarief, maar in overleg kunnen ook projectprijzen worden afgesproken.

www.marlisupport.nlVolg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie