De Limburger lanceert dagelijkse bijlage Leef!
22-12-2017 13:38:00 | Door: Marianna Beets | hits: 5299 | Tags:

De lezers van De Limburger ontvangen vanaf zaterdag 23 december een compleet nieuwe bijlage: Leef! Elke dag twaalf pagina’s over het goede (Limburgse) leven. Met in de hoofdrol thema’s als eten & drinken, cultuur, showbizz, entertainment en uitgaan.

Roy op het Veld, hoofdredacteur De Limburger: “Verrassend, stijlvol, tegendraads en eigentijds. Leef! wijkt écht af van onze bekende nieuwskaternen en voegt écht iets lekkers toe aan het dagelijkse menu dat we onze abonnees serveren.”

Voor De Limburger is Leef! de tweede belangrijke productvernieuwing in relatief korte tijd. Vorig jaar introduceerde ze, gekoppeld aan een ingrijpend re-design van de krant, de vrolijke en inspirerende weekendbijlage L-magazine. “Onze lezers zijn heel tevreden over L-magazine, zo blijkt uit onderzoeken. En op basis van testen bij lezerspanels zijn we ervan overtuigd dat ook Leef! bijzonder in de smaak zal vallen”, aldus Op het Veld.

Met de première van Leef! sluit De Limburger, met 130.000 abonnees de meest gelezen regionale krant van Nederland, een bijzonder jaar af. Vorige maand werd ze uitgeroepen tot European Newspaper of the Year en eerder dit jaar won ze een Tegel, de belangrijkste prijs voor onderzoeksjournalistiek in Nederland.

www.limburger.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie