De Ondernemer vernieuwt website en wordt onlinekenniscentrum
30-09-2019 12:06:00 | Door: Katja Brokke | hits: 1616 | Tags:

De Ondernemer heeft een vernieuwde website. Het is overzichtelijker en prettiger leesbaar, ook mobiel, en is tevens de start van de tweede fase van de onlinecontentstrategie.

Wie de nieuwe website van De Ondernemer bezoekt, ziet direct de thema’s: personeel, financiën, marketing en innovatie. Dat geldt ook voor de wijze waarop; een duidelijke mix van podcasts, video, blogs, artikelen en branded content. Op de nieuwe website zijn de brandedcontentsamenwerkingen duidelijk zichtbaar en vindbaar en staan ook alle events die De Ondernemer samen met partners organiseert.

De eerste fase van de onlinecontentstrategie van De Ondernemer liet de eerste helft van dit jaar een gemiddelde groei van 25 procent in unieke bezoek zien.

Robert van den Ham, contentdirecteur van De Ondernemer: "Daarmee verstevigen we onze positie als nummer 1 online. In deze tweede ronde zetten we nadrukkelijker in op how to-content voor mkb en zzp, ook van externe experts, om verder door te groeien als hét onlinekenniscentrum voor ondernemers. Inhoudelijk breiden we dus uit van inspireren en informeren naar juist ook adviseren."

Eén van de stappen die daarbij gezet wordt, is de publicatie van meer ondernemersblogs en -podcasts.

Robert van den Ham: "Met onder meer topondernemer Marco Aarnink, vitaliteitsexpert Martin Hersman en MKB Nederland-voorzitter Jacco Vonhof die exclusief voor ons blogs schrijven, is er al veel expertise, maar dat gaan we nog verder uitbreiden."
Robert Van den Ham noemt alvast podcasts van bedrijfsnaamexpert Floris Hulsman (Namarama) en marcomdeskundige Thijs van Dijk en creatief strateeg Daniel Kok (Bakkie Media). Consumentenpsycholoog Patrick Wessels en trendwatcher/dagvoorzitter Ronnie Overgoor gaan blogs schrijven.

De online campagne om Deondernemer.nl via een boarding pass te promoten als dé bestemming voor ondernemers is inmiddels gestart. Wie zich aanmeldt voor de nieuwsbrief van De Ondernemer, of ‘m al ontvangt, maakt tot 31 oktober 2019 kans op twee business-vliegtickets naar Brexit-city Londen.

www.deondernemer.nl
www.dpgmedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie