De Persgroep lanceert vernieuwde website De Ondernemer
28-02-2017 17:23:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2380 | Tags:

Het nieuwe digitale platform focust zich nog meer op de MKB-ondernemer met veel dossiers en interviews over de thema's strategie, marketing, team, technologie en finance. Uit het Nationaal Ondernemers Onderzoek bleek dat ondernemers vooral kennis willen nemen van deze onderwerpen. Daarnaast is de website van de Week van de Ondernemer onderdeel geworden van de vernieuwde deondernemer.nl.

Het bestaande merk De Ondernemer heeft een volledige metamorfose ondergaan met de komst van Synpact bij de Persgroep Nederland. De ambitie is om het meest complete zakelijke platform te bouwen. Zo krijgen ondernemers een wereld aan mogelijkheden tot hun beschikking met de meest relevante zakelijke inzichten, diensten, netwerken en inspiratie. Dit met als primair doel het stimuleren van ondernemers en bijdragen van successen.

De Wereld van De Ondernemer

Deondernemer.nl is onderdeel van De Wereld van De Ondernemer. Met dit crossmediale platform - bestaande uit een wekelijkse dagbladpagina (in alle titels van ADR Nieuwsmedia en Het Parool), een tweemaandelijks magazine, de website en evenementen zoals De Week van De Ondernemer - wil de Persgroep ondernemers in Nederland informeren, inspireren en met elkaar in contact brengen.

www.persgroep.nl
www.deondernemer.nl
www.weekvandeondernemer.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie