DeMedia100: John, Arjen en Eva invloedrijkste mensen in medialand
05-12-2019 09:11:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 4933 | Tags:

John de Mol is voor de negende keer uitgeroepen tot de invloedrijkste persoon in het Nederlandse medialandschap. Hij voert DeMedia100 aan van MediaMeetings. De ranglijst werd woensdagavond 4 december bekendgemaakt tijdens het DeMedia100 Diner in Amsterdam.

Op de tweede plaats in DeMedia100 staat Arjen Lubach, net als vorig jaar. Eva Jinek schuift een plaatsje op en komt op drie. Vorig jaar stond ze op de vierde plaats, waar Linda de Mol een plekje naartoe is gezakt. Christian van Thillo, CEO van DPG, blijft stabiel op de vijfde plaats in de ranglijst. Verder in de top tien Beau van Erven Dorens, Matthijs van Nieuwkerk, Peter de Mönnink, Chantal Janzen en Sven Sauvé.

Peter van der Vorst is de op twee na hoogste binnenkomer op plaats 12. Nieuwkomer Angela de Jong is te vinden op 15. Influencer Nikkie de Jager komt de lijst binnen op 54. Zij staat ook op 3 in DeInfluencer50, een van de andere ranglijsten van DeMedia100. Anna Nooshin is de meest invloedrijke influencer, Nienke Plas volgt op de tweede plaats.

DeMedia100 wordt gepubliceerd in het DeMedia100 Magazine. Voor het samenstellen van de lijst is aan 1300 professionals uit de media- en communicatiebranche gevraagd wie ze de belangrijkste mensen uit de media vinden. 

Lees ook:

AD: Recordaantal vrouwen in DeMedia100   
NU.nl: Beau van Erven Dorens hoogste nieuwe binnenkomer in DeMedia100    
NOS: Recordaantal vrouwen in lijst met invloedrijkste mensen in de media

www.demedia100.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie