Delicous. op zoek naar hoofdredacteur, Makkie Mulder met pensioen
19-07-2017 15:10:00 | Door: | hits: 4288 | Tags:

"Heb jij culinaire passie en ben je een mediamaker met ruime ervaring op het terrein van online, social, print en video? Wil jij het boegbeeld van delicious. zijn en heb jij het vermogen om met delicious. als marktleider steeds een stapje voor te lopen? Dan is dit je ultieme kans!"

Culinair merk delicious. van New Skool Media is op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur, blijkt uit de vacature die online staat. Huidig hoofdredacteur Makkie Mulder gaat met pensioen. Mulder was 10 jaar lang betrokken bij delicious. en transformeerde het magazine in een 360-gradenmerk, inclusief eigen foodlijn en shop-in-shop.

Mulder: "Ik maak de volgende mooie stap in mijn leven, ik ga met pensioen! Dat mocht al eerder, maar ik wilde heel graag dit jaar, waarin we uitgebreid vieren dat delicious. 10 jaar bestaat, helemaal afmaken. We hebben net onze foodlijn gelanceerd en vanaf half augustus start het nieuwe warenhuis Hudson’s Bay met het openen van 10 winkels dit jaar waarin delicious. een shop-in-shop heeft. Het begint op het Rokin in Amsterdam. Naast een uitgebreide foodlijn, hebben we ook een collectie ontwikkeld die de beleving rondom eten leuker maakt. Van schort tot servies. En alles ook zeg maar homemade. Vanuit de redactie. We hebben eindeloos geproefd, alles getest, de verpakkingen ontworpen en ons overal mee bemoeid. Van linnen tot label en de inrichting van de winkels. In november wordt ons jubileumnummer gevolgd door een Makkie’s bistro nummer met daarna een kerstnummer bomvol inspiratie. Er komt een feest waarbij we met heel veel lezers aan tafel willen gaan. Je begrijpt, hier wil ik allemaal bij zijn en mijn bijdrage aan leveren. Met trots draag ik mijn merk delicious. straks over aan iemand die met veel energie verdergaat. We hebben heel veel kunnen realiseren wat lang op ons lijstje stond. Nu nog een restaurant waar elke dag delicious. wordt gekookt!"

www.deliciousmagazine.nl

 

Lees ook:

delicious. opent shop-in-shop in warenhuis Hudson’s Bay

[Interview] Jenny Meester over 10 jaar delicious.

[Interview] Cor Jan Willig over de lancering van delicious.food

Delicious. lanceert eigen food productlijn

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie