Dennis van Allemeersch directeur Persgroep Employment Solutions
26-10-2017 15:01:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2021 | Tags:

De Persgroep Online Services stelt Dennis van Allemeersch aan als directeur voor haar businessunit Employment Solutions (bekend van onder andere Nationale Vacaturebank, Intermediair en Tweakers Elect).

Van Allemeersch heeft de afgelopen jaren verschillende digitale innovaties en transformaties gerealiseerd, onder meer als Director B2C bij eBay en CEO van HotelBooker. Daarvoor was hij verantwoordelijk voor het opstarten en uitbouwen van PayPal in de Benelux en heeft hij ervaring opgedaan in marketing, digitale strategie en business development bij onder andere Accenture en SNS Bank.

Van Allemeersch wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de Persgroep Employment Solutions in de recruitmentmarkt. Hij neemt in november 2017 het stokje over van Sander van den Hout, die de Persgroep Employment Solutions de afgelopen jaren heeft geleid. Van den Hout blijft als algemeen directeur voor de Persgroep Online Services verantwoordelijk voor alle online service activiteiten van de Persgroep Nederland, waaronder Employment Solutions.

Van den Hout: “Dennis is een bevlogen leider die de dynamiek in de online wereld als geen ander kent” aldus Sander van den Hout. “Ik ben enorm blij dat Dennis ons team komt versterken. Met zijn ervaring in het online domein zullen we verder bouwen aan onze activiteiten in de arbeidsmarkt.”

Van Allemeersch: “De innovatiestrategie van de Persgroep Employment Solutions spreekt mij bijzonder aan. Ik kijk ernaar uit om samen met het team aan de slag te gaan om de recruitment merken en producten voor zowel werkzoekenden als werkgevers verder te versterken.”

De Persgroep Employment Solutions, onderdeel van de Persgroep Online Services.

www.persgroepemploymentsolutions.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie