Dept ontwikkelt app voor Vitesse
14-08-2018 10:15:00 | Door: | hits: 3362 | Tags:

Vitesse heeft een nieuwe app gelanceerd voor supporters met een geel swert hart. De app die in samenwerking is ontwikkeld met het Vitesse fanplatform en Dept, is beschikbaar voor iOS en Android.

Mascha van Werven, Head of Marketing bij Vitesse: "De supporters waren erg enthousiast over het idee van een fan-app. Dit hebben we ook voorgelegd bij het Vitesse fanplatform, dat bestaat uit een diverse groep van 50 Vitessesupporters, die een jaar meedenken over allerlei zaken. Hun feedback hebben we meegenomen in de ontwikkeling van de app en we zijn erg blij dat de eerste versie nu live is."

De nieuwe app van de Arnhemse club bevat onder andere een live matchcenter, waarmee je tijdens de wedstrijd real-time op de hoogte wordt gebracht van alle actie in het veld, zoals welke speler er heeft gescoord, wie op de lat heeft geschoten en wie een gele kaart heeft gekregen.

Paul Beentjes, digital accountmanager bij Dept: "Met de app kan de club zijn supporters een all-round digital experience bieden. Zo kunnen supporters onder andere op de hoogte blijven van het laatste Vitessenieuws, eenvoudig tickets of merchandise bestellen en de paspoorten bekijken van alle Vitessespelers."

Michaël van Rijn, Digital & Innovation Manager bij Vitesse: "Omdat de supporters het hart van onze club zijn, willen we ze op de beste manier betrekken rondom en tijdens de wedstrijden. Met de app hebben ze hun club altijd binnen handbereik en hoeven ze geen moment te missen. Wat betreft de doorontwikkeling van de app: dit doen we uiteraard weer samen met onze supporters."

www.deptagency.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie