DigitasLBi verandert naam in Digitas
12-03-2018 16:55:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 3979 | Tags:

Digitaal marketing agency DigitasLBi gaat wereldijd werken onder de naam Digitas. Sinds de fusie tussen Digitas en LBi in 2013 is het bureau geïntegreerd tot een verenigd, wereldwijd netwerk, met één missie, doel en cultuur. Het vereenvoudigen van de naam naar Digitas weerspiegelt de ambitie van de volledige eenwording van het bedrijf als The Connected Marketing Agency. Het versterkt enerzijds het merk en de positie binnen het internationale netwerk van de Publicis Groupe en levert anderzijds een sterk digitaal karakter aan het Power of One model.

Aanleiding voor de rebranding is de nieuwe internationale merkstrategie, waarin authenticiteit, verbinding en verwondering sleutelwoorden zijn:

Truth. Digitas is datagedreven en creëert authentieke ervaringen geïnspireerd door inzichten op basis van echt menselijk gedrag.

Connection. Digitas heeft als doel merken en mensen te verbinden via alle touch-points, digitaal, fysiek en opkomende technologieën. Digitas werkt samen met partners, zusterbedrijven en klanten aan grensverleggende oplossingen door een unieke combinatie van experts uit verschillende disciplines samen te brengen.

Wonder. Digitas is van nature nieuwsgierig naar de motieven achter gedrag, benadert uitdagingen met verbeeldingskracht en een gevoel voor wat mogelijk is. Digitas creëert ideeën die prikkelen, ogen openen en mensen raken.

Tom Bals, managing director Digitas Amsterdam: “We beschrijven onszelf als 'The Connected Marketing Agency', omdat we geloven dat er betere manieren zijn om merken te verbinden met mensen. Digitas is in onze ogen het bureau met het bewezen vermogen om verschillende experts op het gebied van data, strategie, creativiteit, media en technologie bij elkaar te brengen. We zien deze rebranding als een kans om ons netwerk nóg hechter en groter te maken voor onze klanten en partners. Zeker nu zij op zoek zijn naar nieuwe, aansprekende manieren om hun doelgroepen wereldwijd te bereiken. Samen met onze collega’s van Publicis One kunnen we end-to-end geïntegreerde communicatie en marketingoplossingen bieden, binnen de gehele customer journey.”

Digitas is The Connected Marketing Agency en is volledig toegewijd om merken op een betere manier te verbinden met mensen. Digitas is actief in meer dan 25 landen over zes continenten en maakt deel uit van Publicis Media, een van de vier pilaren binnen Publicis Groupe, met vestigingen in meer dan 100 landen met bijna 80.000 professionals.

www.digitas.com
www.publicisone.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie