Don Diablo, Mike Williams en Sam Feldt krijgen radioshow op SLAM!
05-01-2017 16:24:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 2631 | Tags:

Drie Nederlandse deejays zijn toegevoegd aan de programmering van SLAM!. Don Diablo, Mike Williams en Sam Feldt starten vanaf vrijdag 6 januari met een eigen radioprogramma op de zender. Hiermee worden ze wekelijks een vast onderdeel van de SLAM! MixMarathon.

Jochem Hamerling, Music Director SLAM!: “Don, Sam en Mike zijn zonder twijfel de mannen van dit moment en weten altijd te verassen met goede tracks en vernieuwende DJ-sets. Vanaf nu hoor je ze iedere week op SLAM! en daar zijn we trots op!”

Don Diablo is niet alleen een deejay, producer en stijlicoon, maar vanaf vrijdag heeft hij ook een eigen radioshow op Nederlandse bodem. Met het programma Hexagon Radio is hij elke vrijdagavond van 18:00 tot 19:00 uur te horen op SLAM!. Don scoorde afgelopen jaren grote hits met Cutting Shapes en Chemicals en remixte tracks voor onder andere Madonna, Rihanna en Ed Sheeran.

Don Diablo: "De afgelopen twee jaar is mijn radioshow internationaal flink gegroeid dus ik ben blij dat ik nu ook eindelijk in mijn eigen land een officiële show in de ether krijg. Ook nog eens prime time, vrijdagavond, spitstijd en op mijn favoriete radiozender... dus ik kan niet wachten!"

Sam Feldt gaat wereldwijd als een komeet. Hij veroverde een plek in de DJ Mag Top 100, hij verdiende afgelopen jaar een SLAM! Award als grootste talent van 2016 en hij scoorde hits met Summer on You en Show me Love. Sam Feldt presenteert vanaf vrijdag wekelijks zijn eigen show op SLAM!. Zijn programma Heartfeldt Radio is te beluisteren vanaf 19:00 uur.

Sam Feldt: “Ik heb super veel zin om mijn wekelijkse radioshow te starten op SLAM! en de luisteraars toffe nieuwe en oude tracks te laten horen. Happy to be part of the SLAM! family now!”

Mike Williams is volgens velen de man met een gouden toekomst. Hij is pas 20 jaar maar scoorde wereldwijd al grote clubhits. Tiësto is zijn grootste fan en tevens mentor. Met zijn eigen radioprogramma Mike Williams on Track start er vanaf 6 januari een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan. Mike Williams presenteert elke vrijdagnacht zijn programma vanaf 1:00 uur.

Mike Williams: “Ik vind het super tof om eindelijk te starten met mijn eigen radioshow. Om het dan ook nog eens op SLAM! te doen is natuurlijk top. Kan niet wachten om jullie alle muziek te laten horen!”

De SLAM! MixMarathon is elke vrijdag 24 uur lang te beluisteren vanaf zes uur ’s ochtends. Het radiostation creëert hiermee een podium voor de grootste talenten en de gevestigde wereldsterren. Iedere vrijdag stapt de radiozender af van de traditionele radio en hoor je uitsluitend gemixte DJ sets. Het succes van het radioformat SLAM! MixMarathon resulteerde in 2016 ook tot een gelijknamig en uitverkocht event in de Ziggo Dome.

Met ruim een miljoen verschillende luisteraars per week, staat SLAM! in de top 10 van best beluisterde radiostations van Nederland. Nieuwe muziek ontdek je op SLAM! met artiesten als Martin Garrix, Justin Bieber, Kygo en Major Lazer.

SLAM! is bekend van programma’s als Bij Igmar, Joost = Wakker!, SLAM! MixMarathon en de events SLAM! MixMarathon in Ziggo Dome & SLAM! Koningsdag in Alkmaar.

www.slam.nl
www.radiocorp.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie