Dutch Media Week | Hilversum | 6-13 september 2017
08-08-2017 23:17:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 9800 | Tags:

Hilversum staat van 6 tot en met 13 september in het teken van Dutch Media Week, een evenement waarbij media in al hun facetten centraal staan. De week omvat ontmoetingen, kennissessies, experimenten en innovaties. Verspreid over vele locaties  vinden lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, congressen, debatten en festiviteiten plaats. Daarbij is speciale aandacht voor experimenten, vernieuwing en cross-overs.

Herman Dummer, organisator en initiatiefnemer: "Dutch Media Week is the place to be voor wie bij wil blijven in het wisselende medialandschap in al zijn technische vormen, innovaties, invloed en educatieve kwaliteiten. De week is bedoeld voor zowel de zakelijke (educatieve) markt als de consument.  Het is een podium voor aanstormend en bestaand talent en dé graadmeter voor toepassingen van technische ontwikkelingen op gebied van media."

"Professionals, bedrijven en consumenten krijgen de kans zich gedurende deze week te laten informeren, te  inspireren en zich te verwonderen tijdens kennissessies, experimenten, congressen en  evenementen voor het grote publiek, zoals de tiende editie van de Open Studio Dagen op 9 en 10 september.’"

Naast de officiële opening op woensdagochtend 6 september, wordt Dutch Media Week  die dag geopend met Dudok in Concert, dat vorig jaar voor het eerst plaatsvond. Het Hilversumse Raadhuis vormt daarbij wederom het decor van diverse optredens in de middag tijdens het Open Podium en ´s avonds gedurende het concert.  Het concert wordt later uitgezonden door de NOS via NPO1.

www.dutchmediaweek.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie