Eline Deijs van ANP naar RAI
21-12-2016 16:30:00 | Door: Ton Boom | hits: 1743 | Tags:

Commercieel directeur van het ANP, Eline Deijs, wordt directeur marketing en digitaal van de RAI te Amsterdam. Deijs stapt per 1 februari over. Deijs trad in juni 2015 toe tot de directie van het ANP.

Deijs: "Het was een uitdagende, dynamische tijd. Ik ben blij dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan het ANP. Ik heb het volste vertrouwen dat de ANP-organisatie de toonaangevende positie de komende jaren verder uit kan bouwen."

Volgens Guido van Nispen, CEO van het ANP, komt het vertrek van Deijs op een moment dat het goed gaat met het ANP. Het ANP heeft meerjarige contracten afgesloten met de mediapartners die de toekomst van het ANP borgen. "We wensen Eline het allerbeste en danken haar voor haar inzet en inzichten."

Iedereen kent het ANP. Het Algemeen Nederlands Persbureau bestaat sinds 1934 en levert jaarlijks honderdduizenden nieuwsberichten, foto's, radiobulletins en video's. Nederlandse media hebben langjarige relaties met het ANP. Daarnaast werkt het ANP nauw samen met de grote internationale nieuwsagentschappen. Een snel groeiend aantal bedrijven, organisaties en overheidsdiensten zet het ANP in voor mediadistributie, mediamonitoring, strategische analyses, contentcreatie en andere services.

www.anp.nl
www.rai.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie