Emark start met de Emark Academy
20-12-2016 10:22:00 | Door: Katja Brokke | hits: 1733 | Tags:

Digitaal marketingtechnologiebureau Emark lanceert de Emark Academy. Met behulp van de Emark Academy maakt Emark het mogelijk dat afgestudeerde marketingstudenten met affiniteit voor technologie en IT-studenten die iets met marketing hebben, direct een baan krijgen en kunnen werken voor merken als G-Star, Philips, NIBC, TomTom en Suitsupply. In de tussentijd worden deze young professionals intern verder opgeleid tot onder andere Solutions Architect. Aanleiding voor het lanceren van de Emark Academy is de voortdurende zoektocht van Emark naar nieuw talent.

Irma Korver, People Operations Director van Emark: “Om ons als bedrijf te onderscheiden van andere werkgevers hebben wij de Academy opgericht. We hopen hierdoor sneller young professionals aan te spreken die de behoefte hebben om direct werkervaring op te doen, maar zich in de tussentijd ook verder willen ontwikkelen. Op de Emark Academy leren wij onze nieuwe collega’s in een jaar tijd alle ins en outs op het gebied van marketingtechnologie en bieden we hen de mogelijkheid om certificaten te behalen van toonaangevende marketing automation platforms. Ook faciliteren we masterclasses van diverse bekende merken.”

Jochem Zwetsloot, Operation Director van Emark: “Onze internationale groei gaat nog harder dan verwacht. Zoals het er nu naar uitziet hebben we binnen vijf jaar meer dan 500 medewerkers. Het vinden van de juiste kandidaten is geen gemakkelijke zoektocht. Om onze opdrachtgevers te ondersteunen in hun transformatie naar een digitale business omgeving, hebben we gemotiveerde mensen nodig met een visie. Een visie op het digitale ecosysteem en leiderschapsvaardigheden die eigen zijn aan het digitale tijdperk. Door het lanceren van de Emark Academy hopen wij sneller deze gepassioneerde digitale technologie ‘nerds’ in ons team te verwelkomen.”

Op zoek naar een carrièrestart?

Ben je tussen de 20 en 25 jaar, heb je zojuist je hbo- of wo-opleiding afgerond en ben je op zoek naar je eerste baan? Bezit je over een groot analytisch vermogen en heb je affiniteit met CRM-systemen en webanalytics? Kijk dan voor meer informatie over de Emark Academy op emark-academy.com.

www.emark.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie