Ex-Christie's Nicole Schraven Design Category Manager Catawiki
20-05-2019 09:57:41 | Door: Katja Brokke | hits: 2235 | Tags:

Catawiki, het onlineplatform voor zeldzame objecten, heeft Nicole Schraven benoemd tot Design Category Manager. Met de benoeming van Nicole Schraven stimuleert Catawiki uitbreiding binnen de designmarkt, waar een van de grootste zakelijke groeikansen ligt voor het bedrijf. 

Van offline naar online

De van origine Nederlandse Nicole Schraven heeft meer dan 25 jaar ervaring op de internationale kunstmarkt. Voordat ze aan haar rol bij Catawiki begon, bekleedde Nicole Schraven bij Christie's verschillende managementfuncties. Hier werkte ze samen met musea en verzamelaars, was ze verantwoordelijk voor het aan- en verkopen van collecties en was ze met haar uitgebreide kennis van de internationale markt de drijvende kracht achter de groei van het bedrijf. Haar expertise ligt op het gebied van Europese meubelen, klokken, sculpturen en kunstwerken uit alle periodes.

Nicole Schraven: "Door de aard van mijn vorige baan heb ik de ontwikkelingen van Catawiki natuurlijk altijd goed in de gaten gehouden. Ik heb het bedrijf in de loop der jaren in een snel tempo zien groeien. Tegelijkertijd zag ik hoe traditionele veilinghuizen moeite hebben om terrein te winnen. Daarom geloof ik sterk in onlineverkoopplatformen en de vele deuren die deze internationaal openen. Ik zie het onlineplatform van Catawiki als de toekomst voor de handel van kunst, verzamelobjecten en luxegoederen. Ik denk dat ik met mijn expertise en ervaring veel kan bijdragen aan de ambitie van Catawiki om de designcategorie uit te breiden. Bezoekers van de website kunnen dan een breder en kwalitatief hoogwaardig aanbod vinden en met een gerust hart hun favoriete objecten kopen bij Catawiki.”

Frederik de Beer, Chief Commercial Officer van Catawiki: “Het aanbod in Catawiki’s designcategorieën is sinds 2015 zeven keer zo groot geworden. Ik verheug me erop om met Nicole's unieke ervaring, trackrecord en netwerk onze gebruikers een nog beter en gevarieerder aanbod te kunnen bieden."

www.catawiki.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie