F&L Publishing Group maakt Goede Tijden, Slechte Tijden magazine
06-02-2017 17:18:00 | Door: | hits: 3877 | Tags:

Om de fans van Goede Tijden, Slechte Tijden in 2017 ook tijdens de zomerstop te blijven bedienen met nieuws over de serie, de acteurs en hun personages, komt GTST met een eigen magazine. Deze zomer brengen de makers en de cast van de serie vier magazines uit.

Het eerste nummer van het GTST Magazine ligt op 7 juli, de dag van de zomercliff, in de winkels. Vanaf dat moment verschijnt er tot aan de start van het nieuwe seizoen elke twee weken een nieuw nummer.

Interviews en reportages

Naast artikelen over GTST, interviews en reportages met de acteurs gaat ook de verhaallijn over het nieuwe seizoen als een rode draad door de vier uitgaves heen lopen. GTST Magazine wordt gemaakt in samenwerking met RTL, Endemol en uitgever F&L Publishing Group. De cast gaat een belangrijke en grote rol spelen bij de totstandkoming van de vier nummers.GTST Magazine verschijnt in een oplage van 80.000 exemplaren.

Samenwerking

Uitgever Paul Lemmens over de samenwerking: “F&L Publishing Group werkt al jaren samen met de grootste uitgevers ter wereld. We verheugen ons op de samenwerking met twee belangrijke en grote spelers op de Nederlandse tv-markt. EndemolShine Nederland en RTL zijn geweldige partners en de vier uitgaves vormen een geweldige extensie van ons portfolio voor 2017.”

Projectleider Arjan Kropman: “Het is geweldig om zo’n grote schare fans te mogen bedienen. We gaan hen niet teleurstellen. Daarom laten we de cast en de makers van GTST ook zoveel mogelijk doen en bepalen. Het moet hun magazine worden voor de fans van GTST.”

www.fnl.nl
www.rtl.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie