FEBO lanceert kledingcollectie in samenwerking met Natwerk
24-08-2017 11:27:00 | Door: | hits: 5657 | Tags:

Enkele weken geleden kondigde FEBO middels een teaservideo de komst van een limited edition kledinglijn aan. Hoewel menigeen dacht dat het een hoax was, is de collectie nu een feit. Diehard FEBO-fans kunnen rondparaderen in een origineel FEBO-tenue en slippers en voor de pro-snacker onthult FEBO een multifunctioneel Grip-shirt, met warmhoud-compartiment voor snacks on the go en praktische afveegzone voor je handen!

Dennis de Borst, directeur van FEBO: “Na 75 jaar FEBO werd het hoog tijd voor een kledingcollectie! De collectie hebben we speciaal voor onze fans gemaakt. Het is de ultieme manier om je liefde voor FEBO te bezegelen. De items zijn sterk geïnspireerd op voetbal, voetbal en snacken is immers onlosmakelijk aan elkaar verbonden.”

De collectie bestaat uit slippers, het Grip-shirt, het Snack-shirt en shorts. De slippers zijn verkrijgbaar bij alle FEBO-vestigingen in Nederland. Tevens opent een FEBO webshop, waar - in zeer beperkte oplage en zolang de voorraad strekt - alle items verkrijgbaar zijn. 

Samenwerking FEBO en Natwerk

De limited edition FEBO-collectie is een samenwerking tussen Natwerk en FEBO. Het reclamebureau Natwerk is al drie jaar lang de vaste partner van FEBO. Eerder introduceerden zij samen onder meer de FEBO Drijf In, PC Hooftstraat pop-up automatiek, speculaaskroket, rookworstkroket en Kamp Seedorf grillburgersaus.

Reinier Steures, mede-eigenaar Natwerk: “We voelen ons vereerd om met een te gek familiebedrijf als FEBO te mogen werken. FEBO is een love brand; het is er voor iedereen en roept bij veel mensen positieve emoties op. Bovendien schuilt er een rijk, authentiek, verhaal achter het merk; de 75-jarige geschiedenis, de ambachtelijke, dagverse bereiding én het echte Amsterdamse karakter. Dat brengen we de komende jaren graag nog meer aan het licht met opvallende campagnes en merchandise.”

www.natwerk.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie