Fashionchick lanceert Bodytypes-serie
31-08-2017 08:39:00 | Door: Katja Brokke | hits: 1339 | Tags:

Voor de Bodytypesvideoserie zet Fashionchick de negen meest voorkomende figuurtypes op een rij. Ieder figuurtype-advies is vertaald naar een video, waarin Fashionchick-stylist Kristel Kwast samen met een lezeres met een specifiek figuurtype de do’s en dont’s op het gebied van kleding en styling ontdekt. Deze serie video’s sluit aan bij de missie van Fashionchick om de Nederlandse vrouw dagelijks te inspireren en haar te helpen de juiste look te vinden. 

Per figuurtype wordt de bezoeker aan de hand genomen om zo tot een complete garderobe te komen, geschikt voor haar specifieke figuur. De webshop is zodanig ingedeeld dat alle figuurtypes vanaf nu precies weten wat goed zal staan en zij de juiste items middels filters direct kunnen shoppen.

Lang niet iedere vrouw weet tot welk figuurtype zij behoort. Daarom ontwikkelde Fashionchick de Bodytype-test. Met een aantal simpele vragen ontdekt de gebruikster welk figuur zij heeft, om vervolgens meteen begeleid te worden naar de speciaal voor haar ingerichte shopomgeving en stylingtips.

www.fashionchick.nl
www.sanoma.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie