Femmetje de Wind naar Wayne Parker Kent
25-01-2017 12:38:00 | Door: | hits: 4575 | Tags:

Femmetje de Wind wordt Head Of Publishing bij Wayne Parker Kent. De Wind komt over van Wind Publishing; het custom publishing bureau dat De Wind zelf oprichtte.

Bij Wayne Parker Kent wordt Femmetje de Wind eindverantwoordelijk voor de redactionele tak van het volledige titelportfolio. Aanvankelijk zal De Wind zich richten op het verder brengen van de redactionele koers van de diverse titels en het stroomlijnen van de operationele processen. Daarnaast is De Wind binnen haar nieuwe functie verantwoordelijk voor het acquireren van bestaande merken en het initiëren van nieuwe uitgeefconcepten. De Wind neemt tevens plaats in het managementteam van Wayne Parker Kent.

De Wind: “Wayne Parker Kent is op dit moment de meest sprankelende mediabedrijf van Nederland. Waar er bij de meeste uitgevers sprake is van krimp, heerst er bij Wayne Parker Kent een sfeer van groei en ontwikkeling. Binnen dat kader kan ik met mijn ervaring als uitgever en ondernemer helpen de uitbreiding op inhoudelijk vlak vlot en soepel te laten verlopen.”

Slaven Mandic, ceo van Wayne Parker Kent: “De kwaliteit van onze creatie staat in alles wat wij doen centraal. Dat is de basis. Die kwaliteit bewaken en verder brengen is een doelstelling die nooit verdwijnt. De komst van Femmetje is dan ook een logische stap.”

In de voorbije jaren was De Wind betrokken bij de oprichting en leiding van vele bekende media merken als Jackie, JFK en Miljonair Magazine. De afgelopen vier jaar was zij als uitgever actief bij haar eigen bedrijf Wind Publishing, een custompublishingbureau. Naast commerciële uitgeefconcepten was Wind Publishing ook in de consumentenmarkt actief. In dat kader lanceerde Wind Publishing het multimediale platform WENDY. Vorig jaar verkocht De Wind haar aandelen in WENDY. Wind Publishing blijft in afgeslankte vorm voortbestaan.

www.wayneparkerkent.com


Lees ook:

[Interview] Femmetje de Wind over Wayne Parker Kent


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie