Filmdistributeur The Searchers koopt toptitels op Berlinale
20-02-2017 15:35:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 3429 | Tags:

Filmdistributeur The Searchers maakt vandaag met trots haar aankopen van het filmfestival in Berlijn bekend. Onder andere de komedie A Bad Moms Christmas met een mooie rol van Mila Kunis, de avonturenfilm Adrift met actrice Shailene Woodley en actiekomedies Hard Powder en Snow Ponies met respectievelijk hoofdrollen voor Liam Neeson en Gerard Butler zijn aangekocht. Binnenkort worden nog een aantal extra titels aangekondigd, waarvoor de distributeur nu nog in de laatste fase van onderhandeling zit.

Hieronder een opsomming van de aangekochte titels:


A Bad Moms Christmas

Producent: STX Entertainment
Genre: komedie
Regisseur: Jon Lucas, Scott Moore (Bad Moms, The Hangover)
Scenario: Jon Lucas, Scott Moore
Cast:  Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn 

In A BAD MOMS CHRISTMAS, moeten de drie ondergewaardeerde en overbelaste moeders de uitdagingen en verwachtingen van kerstmis tot een goed einde proberen brengen. Deze keer verwelkomen ze de ultieme vijand: hun eigen moeders.

A BAD MOMS CHRISTMAS gaat in productie op 24 april 2017. STX Entertainment heeft de Amerikaanse release gepland staan op 3 november 2017.


Adrift

Producent: STX Entertainment
Genre: avonturenfilm / thriller
Regisseur: Baltasar Kormákur (Everest, 2 Guns)
Scenario: Aaron Kandell, Jordan Kandell
Cast: Shailene Woodley (Fault in Our Stars, Divergent

Het jonge koppel Tami Oldham en Richard Sharp zijn jong, verliefd en klaar voor een leven samen. Met een luxe jacht zeilen ze onder de blauwe hemel van Tahiti, tot een storm opsteekt en Tami bewusteloos neervalt. Wanneer ze wakker wordt is hun jacht vernield en haar verloofde zwaar gewond. Zonder communicatiemiddelen en weken verwijderd van de dichtstbijzijnde haven, moet Tami vechten voor zichzelf en de enige man die ze ooit heeft lief gehad. 
ADRIFT gaat in productie in juni 2017.


A Prayer before dawn

Producent: HanWay
Genre: actie
Regisseur: Jean-Stéphane Sauvaire (Johnny Mad Dog)
Scenario: Jonathan Hirschbein, Nick Saltrese
Cast: Joe Cole  (Green Room, Peaky Blinders) 

A PRAYER BEFORE DAWN vertelt het waargebeurd verhaal van Billy Moore die er in slaagde te overleven in een Thaise gevangenis door een Muay Thai Boxing-kampioen te worden.

De film is in post-productie.


Hard Powder

Producent: StudioCanal
Genre: actie/komedie
Regisseur: Hans Petter Moland (Aberdeen)
Scenario: Frank Baldwin
Cast: Liam Neeson

Wanneer zijn zoon vermoord wordt door een drugsbaron, neemt de hardwerkende familieman Nels het heft in eigen handen. HARD POWDER is een actiekomedie die zich afspeelt in het sneeuwlandschap van Colorado.

Productie begint in maart 2017.


Snow Ponies

Producent: Sierra/Affinity
Genre: actie/komedie
Regisseur: Darrin Prescott
Scenario: Pat Heaty
Cast: Gerard Butler

In SNOW PONIES trekt een groep cowboys per pony door een ruw landschap om een mysterieus pakket af te leveren. Terwijl ze moordzuchtige criminelen kruisen, brutale obstakels en bedrog trotseren, vragen ze zich steeds meer af wat er in het mysterieuze pakket kan zitten...
Productie begint in december 2017.


Light of my life

Producent: Sierra/Affinity & Black Bear Pictures
Genre: thriller
Regisseur: Casey Affleck (Manchester By The Sea, The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford)
Scenario: Casey Affleck
Cast: Casey Affleck, Tom Bower, Anna Pniowsky 

Sierra/Affinity en Black Bear pictures produceren samen een ‘survival’ thriller van de Oscar-genomineerde Casey Affleck, die de film zowel schrijft als regisseert én de hoofdrol verzorgt. Tien jaar na een dodelijke pandemie, vecht een vader om zijn onschuldige dochtertje te beschermen tegen de vele gevaren in deze nieuwe, wrede wereld.

Productie start deze maand in Vancouver.


Vox Lux

Producent: Sierra/Affinity & Bold Films
Genre: showbizz
Regisseur: Brady Corbet (Melancholia, Clouds of Sils Maria)
Scenario: Brady Corbet
Cast: Rooney Mara, Jude Law, Stacy Martin 

In VOX LUX volgen we Celeste die uitgroeit tot een popster. Het verhaal beslaat een periode van vijftien jaar en toont de belangrijke culturele evoluties van 1999 tot nu. Grammy-genomineerde en meervoudig platinum-verkopende artist Sia zal voor de soundtrack een reeks originele nummers maken.

Productie start deze maand.


Maria By Callas

Producent: MK2 Films
Genre: documentaire
Regisseur: Tom Volf

Veertig jaar na haar dood vertelt de bekende operazangeres haar eigen verhaal aan de hand van nooit eerder vertoond filmmateriaal en foto's, persoonlijke Super 8-films, eigen live-opnames, intieme brieven en zeldzame archiefbeelden waarin Maria Callas voor het eerst in kleur achter de schermen te zien is. In deze beelden zijn naast Callas ook Onassis, Marilyn Monroe, Alain Delon, Yves Saint-Laurent, J.F. Kennedy, Luchino Visconti, Winston Churchill, Grace Kelly en Liz Taylor te zien.


Strangers 2

Producent: Bloom
Genre: horror
Regisseur: Johannes Roberts
Scenario: Bryan Bertino, Ben Ketai
Cast: Wayne Marc Godfrey, James Harris, Robert Jones, Mark Lane 

Cindy en Mike maken samen met hun rebelse dochter een trip door het platteland. Ze besluiten te overnachten op een afgelegen camping om zo de laatste dagen van hun vakantie samen door te brengen. Wanneer de familie zich opmaakt voor een welverdiende nachtrust, wordt er op de deur geklopt: ‘Is Tamara thuis?’ Het is het begin van een dodelijk kat-en-muisspel met drie gemaskerde psychopaten. Komende releases van filmdistributeur The Searchers in 2017:


www.thesearchers.be

 

Lees alles over film in op www.nederlandsmedianieuws.nl/bioscoop