Fleet Complete met T-Mobile Oostenrijk in Internet of Things
15-02-2017 21:59:27 | Door: Arjen Westra | hits: 1001 | Tags:

Alle apparaten altijd online, dat is het simpel gezegd het Internet of Things (IoT). Fleet Complete, gespecialiseerd in telematica voor wagenparken en mobile workforce-technologie, is een samenwerking aangegaan met T-Mobile Oostenrijk. De twee koplopers in IoT -producten en -diensten gaan gezamenlijk een nieuwe reeks van beheeroplossingen aanbieden die bedrijven verbinden met alle voertuigen van hun wagenpark en met de mobiele apparaten en medewerkers in het veld.

Volgens beide bedrijven stelt de T-Mobile Fleet Complete-oplossing ondernemers en wagenparkbeheerders in staat om de productiviteit te verhogen, de operationele kosten te verlagen, efficiëntere beslissingen te nemen ten aanzien van de planning en daarnaast het transport- en het bedrijfsresultaat te verbeteren. 

Sjors de Kruijf, VP Sales & Marketing bij Fleet Complete Europe: “De oplossing zet de gecombineerde kracht van twee IoT-dienstenplatforms van wereldformaat in om een uitmuntende klantenervaring te bieden. We begrijpen de specifieke behoeften en problemen van onze klanten in Nederland, België en Oostenrijk. Dat is de reden waarom we ervoor hebben gekozen om in zee te gaan met de beste mobiele carrier in de regio."

Maria Zesch, de CCO van T-Mobile Austria: “Ons doel is om onze klanten te helpen om nog succesvoller zaken te doen. Met T-Mobile Fleet Complete bieden we een geïntegreerd en allesomvattend platform aan dat net zo flexibel is als de behoeften van onze klanten. Deze oplossing wordt ondersteund door het netwerk en de infrastructuur van T-Mobile Oostenrijk. Dit biedt onze klanten forse meerwaarde en stelt hen in staat om de dienstverlening aan hun eigen klantenbestand te verbeteren." 

De samenwerking met T-Mobile Oostenrijk biedt klanten van Fleet Complete toegang tot een veilig en stabiel netwerk van een grote mobiele operator met meerdere distributiepunten. Dit wordt naadloos aangevuld met de toonaangevende oplossingen en gepersonaliseerde klantenondersteuning van Fleet Complete.

Tony Lourakis, de CEO van Fleet Complete: “We zijn verheugd om T-Mobile als nieuwe business partner in Europa te verwelkomen. Onze bedrijfsculturen lijken sterk op elkaar. We streven ernaar om de best mogelijke gebruikservaring te bieden en onze klanten te helpen om succes te boeken. Ik ben ervan overtuigd dat deze samenwerking Oostenrijkse bedrijven in staat stelt om optimaal van deze voordelen te profiteren."

www.fleetcomplete.com
www.t-mobile.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie