Friends of the Brands naar Dubai
23-02-2017 08:52:15 | Door: | hits: 4241 | Tags:

Friends of the Brands breidt het komende jaar flink uit. Het influencermarketingbureau gaat in 2017 events organiseren in onder meer België, Duitsland en de Verenigde Arabische Emiraten. Friends of the Brands brengt merken in contact met social influencers als celebrities, bloggers, vloggers, topsporters, ondernemers en journalisten.

Dionne Schulf, directeur van Friends of the Brands: “Dat doen we door middel van het organiseren van exclusieve  events, waar merken en social influencers elkaar ontmoeten. Persoonlijk, waarbij de merkvertegenwoordigers de gelegenheid krijgen om een relatie op te bouwen met de influencers, altijd inhoudelijk van aard en in samenwerking met een goed doel. Merken kunnen first-handde verhalen die achter de merken schuilen vertellen. We hebben twee eigen eventformats: The Gift Suite en Like My Brand. Daarnaast organiseren we ook tailormade brand experiences. Zo worden social influencers met een grote schare volgers op internet brand ambassadors. Het is dé manier waarop je als merk tegenwoordig je boodschap snel en origineel bij miljoenen mensen onder de aandacht kunt brengen.”

Uitbreiding naar buitenland
 
Uit andere landen komt steeds meer interesse.

Schulf: “Met The Gift Suite en Like My Brand - The White Dinner zijn we al actief in België. In 2017 gaan we ook in Duitsland en de Verenigde Arabische Emiraten concepten uitrollen. De vraag naar influencer marketing neemt daar duidelijk toe. Tegelijkertijd zijn het markten die op dit gebied nog lang niet zo ontwikkeld zijn als hier en dat biedt voor ons als bureau enorme kansen. 

www.friendsofthebrands.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie