GAMMA en KARWEI kiezen Isobar als social partner
10-11-2016 09:49:00 | Door: Katja Brokke | hits: 3343 | Tags:

Na een afzonderlijk pitchtraject hebben zowel GAMMA als KARWEI gekozen voor Isobar als socialmediabureau. Voor beide merken wordt er gewerkt met gescheiden creatieve teams. 

Voor GAMMA ontwikkelt Isobar de meerjaren socialstrategie en content voor de socialmediakanalen. Daarnaast werken ze samen met iProspect, ook onderdeel van Dentsu Aegis Network Netherlands, aan diverse digitale campagnes voor de bouwmarkt.

Alex Phaff, communicatiemanager van GAMMA Nederland: “De keuze voor Isobar als socialmediabureau is een rationele. Niet alleen klikte het vanaf de allereerste minuut met de gesprekspartners, maar de gehele wijze waarop zij ons tegemoet traden - de zorgvuldigheid waarmee zij onze vragen beantwoordden en de creativiteit die zij daarbij toonden - waren voor ons aanleiding om met Isobar in zee te gaan. De eerste praktijkervaringen sindsdien bevestigen dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Eerder al kozen wij voor een samenwerking met iProspect en dat beide partijen onder één dak naadloos samenwerken op ons account, zien wij als een aantrekkelijke bonus!”

De samenwerking met KARWEI werd afgetrapt met de grootste campagne van de decoratieve bouwmarkt dit jaar; de Woonweken van Karwei. Het doel van deze campagne is het tot leven brengen van de door Karwei ontwikkelde woontrends. De social content wordt via Facebook, Instagram en Pinterest ingezet.

Laurens Miedema, marketing- en communicatiemanager van KARWEI: "Wij hebben na een uitgebreide pitch voor Isobar gekozen, omdat hun strategische en creatieve visie op social aansluit bij de richting waarop KARWEI zich ontwikkeld. Ze hebben met de woonwekencampagne laten zien dat ze merkwaarden van KARWEI weten te vertalen naar aantrekkelijke social content."

www.isobar.com
www.gamma.nl
www.karwei.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie