Gijs Moonen leidt digitale tak LEWIS
07-09-2017 12:11:00 | Door: Marianna Beets | hits: 3364 | Tags:

Internationaal communicatiebureau LEWIS heeft Gijs Moonen aangesteld als Head of Consumer & Digital Netherlands. Gijs gaf al leiding aan de Consumer-divisie in Amsterdam, maar breidt nu zijn verantwoordelijkheden uit met het aansturen van de digitale tak van LEWIS. Het digitale team van LEWIS, dat bestaat uit grafisch vormgevers, videospecialisten, community managers en online marketeers, verspreidt zich over de twee kantoren, Eindhoven en Amsterdam. In deze gecombineerde rol gaat Gijs zich richten op het verder uitbouwen van de succesvolle geïntegreerde strategie van het bureau.

In het verleden heeft Gijs bij LEWIS diverse prijswinnende campagnes ontwikkeld en begeleid, zoals voor Alzheimer Socks en The Dutch Maze Runner voor klant 20th Century Fox Home Entertainment. Gijs werkt op klanten als LG Electronics, bol.com, car2go, Adobe, albelli, Oranje Handelsmissiefonds en Rockstar Games.

Gijs krijgt support van Teun van den Acker die binnen LEWIS is gepromoot tot Digital Marketing Director. Teun’s expertise op het gebied van digital marketing heeft de afgelopen jaren zijn vruchten afgeworpen bij de uitrol en inrichting van geïntegreerde campagnes. In zijn nieuwe rol richt Teun zich op het verder optimaliseren van processen en tools om klanten van LEWIS nog meer toegevoegde waarde te bieden.

Vera Kops, General Manager van LEWIS Nederland: “Gijs’ marketingachtergrond en ongekende interesse in nieuwe technieken gecombineerd met zijn creatieve en resultaatgedreven werkwijze, maken hem de ideale kandidaat om beide divisies te leiden. Hij krijgt in zijn nieuwe rol support van een enthousiast en talentvol team. Met in het bijzonder Teun die zijn meerwaarde de afgelopen jaren bij LEWIS heeft bewezen doordat hij zijn technische skills inzet om een positieve bijdrage te leveren aan de doelstellingen van onze klanten.” 

www.teamlewis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie