Gratis online datingsite HappyPancake beschikbaar voor alle Nederlandse singles
09-02-2018 10:47:00 | Door: | hits: 7476 | Tags:

De Zweedse online datingsite HappyPancake is beschikbaar voor alle Nederlandse singles. Iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie in veilige omgeving zonder daarvoor te hoeven betalen, kan terecht bij HappyPancake. Een account bij HappyPancake is namelijk gratis.

Uit recent onderzoek* onder Nederlandse singles van 18 jaar en ouder blijkt dat bijna de helft (44,2%) ervaring heeft met online datingsites en -apps en er ook zeer actief gebruik van maakt (38%). Ruim twee derde van alle singles hoopt er een serieuze relatie te vinden, maar een gezellige date alleen is ook goed. 
Ervoor betalen is nog wel een hindernis; maar liefst 69 procent van de singles zou dat liever niet doen. Toegang tot de serieuze datingsites ging altijd gepaard met kosten. HappyPancake springt in op de behoefte aan een serieuze datingsite zonder daarvoor te hoeven betalen. 

Martin Wikborg, CEO en oprichter van HappyPancake: "We geloven dat iets zo belangrijk als liefde niet in geld valt uit te drukken. Het moet beschikbaar zijn voor iedereen. Wij zijn een datingsite zonder fratsen, met veel overeenkomensten met andere soortgelijke, kwalitatieve platforms. Alleen is HappyPancake helemaal gratis. Dit zorgt voor meer leden en dus een grotere selectie voor singles."

Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat het handmatig checken van profielen als heel belangrijk wordt beschouwd (67%). Bij de kwalitatief goede datingsites wordt dit ook gedaan, maar dan moet je er dus voor betalen.

Wikborg: "Bij HappyPancake willen we dat onze singles zich veilig voelen. Daarom wordt ieder profiel handmatig door een van onze teamleden gecheckt."

Dat HappyPancake de Nederlandse markt opzoekt, is geen toeval. In Nederland wonen zo'n drie miljoen singles. Daarvan gebruikt ongeveer een derde een datingsite of –app. Daarbij hebben Nederlanders een behoorlijk positief beeld van Zweden: we vinden de mensen mooi, gezond, stijlvol, maar ook bescheiden. Deze positieve perceptie en het feit dat we in Nederland zo'n één miljoen potentiele HappyPancakes hebben, zorgt voor de komst van HappyPancake.  
 
HappyPancake is beschikbaar op Android, iOS, mobile web en desktop. HappyPancake bouwt continu aan de user-experience. De focus ligt daarbij op een goede profielomgeving en een handige chatfunctie, aangezien die het meest gebruikt wordt door leden voor het vinden van een date.

Iedereen die een serieuze relatie zoekt, kan zich gratis aanmelden.

*Kien Monitor Dating 2017

www.happypancake.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie