Hé wat leuk! Een bericht van... Eric Kip
29-08-2019 13:55:00 | Door: David de Jong | hits: 2813 | Tags:

Na een schitterende zomer begint, voor de meeste van ons, het normale leven weer. Hard werken om dit jaar goed af te kunnen sluiten en volop plannen maken voor het nieuwe jaar. 
Bij MWG loopt het verenigingsjaar van september t/m augustus. Wij zijn inmiddels volop aan de slag om het verenigingsjaar 2019/2020 tot een groot succes te maken!
 
We kijken met plezier terug op het afgelopen verenigingsjaar waarin we een groot aantal succesvolle evenementen hebben georganiseerd. Met een gemiddelde waardering van 7,5 voor onze kennissessies, zoals de Algemene Mediabeschouwingen, The power of data & dating en The game is on,  hebben we een mooie basis om dit jaar verder te bouwen.
 
Het samenvoegen van het MWG Mediacongres en de AMMA's tot het allOut Festival is ook zeer geslaagd. Het heeft een nieuwe, positieve dynamiek gegeven die door de bezoekers goed gewaardeerd is.
 
Kortom: we hebben het afgelopen jaar een mooie basis gecreëerd voor het nieuwe verenigingsjaar. Om te beginnen zullen alle kennissessies worden omgedoopt tot M-Talks. Een naam die de lading beter dekt in het huidige landschap waarbij kennis, inspiratie, interactie en netwerken centraal staan.
 
Op 17 september trappen we het seizoen af met M-Talks Debate. Onder leiding van Rens de Jong gaan we in discussie over de meest prangende kwesties in onze industrie. De aanmeldingen gaan hard en ruimte is beperkt dus wees er snel bij om je plek te reserveren!
 
Als MWG proberen we iedereen maximale waarde voor het lidmaatschap te bieden. Tot vorig jaar konden ook niet-MWG leden losse kaarten voor de kennissessies kopen. Vanaf dit jaar zijn alle M-Talks alleen toegankelijk voor MWG-leden. We proberen vooraf zo goed mogelijk in te schatten hoeveel mensen naar een M-Talks gaan komen en houden daarbij rekening met het inhuren van zaalcapaciteit en catering. We merken echter de laatste jaren dat soms een hoog percentage van de aangemelde leden niet op komt dagen. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je agenda het niet toe laat om te komen, maar meld je dan ruim van tevoren af! Vanaf dit verenigingsjaar gaan we daarom een No-show fee van 50 euro hanteren bij het niet afmelden. Tot 48 uur van tevoren kun je jezelf kosteloos afmelden, daarna ontvang je van ons een factuur.
 
Ook het YIM-weekend gaat van 3 t/m 5 oktober plaatsvinden in Bergen. Het belooft weer een bijzonder weekend te worden met interessante cases. We hebben nog 5 plekken over dus mocht je nog interesse hebben of weet je iemand binnen je organisatie die je een kans wil geven om dit mee te maken meld je dan aan!
 
Namens het MWG-bestuur wens ik jullie een mooie nazomer en we hopen je snel te zien bij onze M-Talks!
 
Met vriendelijke groet,

Eric Kip
Voorzitter MWG

www.mwg.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie