HEMA kiest voor OMD
13-07-2017 17:16:21 | Door: | hits: 4317 | Tags:

Na een uitgebreide bureau-oriëntatie heeft HEMA OMD geselecteerd als haar nieuwe Internationale mediapartner. Hiermee vertrekt HEMA na acht jaar bij Initiative.

De focus voor HEMA ligt de komende jaren op groei, waarbij het revitaliseren van de Benelux, internationale expansie en groei in e-commerce centraal staan. De doorslaggevende reden voor de keuze voor OMD is volgens Martine Verhaar, Manager Marketing Services HEMA, de manier waarop OMD heeft aangetoond hoe ze op een geïntegreerde wijze bij kunnen dragen aan deze groeipijlers. 

Verhaar: "OMD is als geen ander in staat om ijzersterke concepten te vertalen naar krachtige 360 graden campagnes in alle landen waar HEMA actief is."

Patrick Molleman, CEO Omnicom Media Group Nederland: "Met haar eeuwenoude historie en Nederlandse roots is HEMA natuurlijk een fantastisch bedrijf om voor aan de slag te mogen gaan. Met recht trots dus! De plannen die HEMA heeft rondom groei en verdere expansie naar buitenlandse markten maakt de uitdaging alleen maar groter en mooier. De gezamenlijke visie op media en hoe deze tot succes leidt en de klik tussen de teams maakte de keuze voor de samenwerking compleet."

www.hema.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie