Heineken bevestigt Holland Heineken House in Zuid-Korea
13-07-2017 16:56:00 | Door: | hits: 4221 | Tags:

Ook tijdens de Winterspelen van 2018 in Zuid-Korea opent het Holland Heineken House haar deuren. Voor de 14e keer op rij bieden NOC*NSF en HEINEKEN een huis waar fans uit zowel Nederland als andere landen kunnen genieten van sport en waar Oranje Olympisch succes wordt gevierd. Het Holland Heineken House ligt straks in het kloppende hart van de schaatswereld, op 10 minuten afstand van de Olympische schaatshallen in Gangneung, aan de oostkust van Zuid-Korea.

David Lette, Marketing Directeur HEINEKEN Nederland: "In 1992 stond in Barcelona het eerste Nederlandse nationale huis ooit. Nu 14 edities verder, zijn we ontzettend trots dat we ook in Zuid-Korea weer een Holland Heineken House gaan neerzetten. Oranje sportsuccessen vieren, staat weer centraal in het huis. Bij vorige edities zagen we al dat het huis echt een ontmoetingsplek is voor sporters, hun familie en fans om samen de sportprestaties te vieren. We zijn trots dat we weer zo'n plek mogen faciliteren." 

Jeroen Bijl, Chef de Mission van Team NL: "Mooi dat er ook dit keer weer een Holland Heineken House is. Dat is toch een stukje Oranje in het verre Korea. Voor de sporters een prettige en vertrouwde plek waar zij zich in alle rust thuis kunnen voelen en familie en vrienden kunnen ontmoeten."

Holland Heineken House Crewwerving

Vandaag is, onder leiding van Adecco, de werving van de crewleden voor het Holland Heineken Huis in Zuid-Korea gestart. De crew met vrijwilligers die in februari naar Zuid-Korea afreist, wordt eind oktober bekendgemaakt. Al sinds de eerste edities zijn de vrijwilligers van enorme waarde voor het succes van het Holland Heineken House. Zij hebben een belangrijk aandeel in de onvergetelijke Oranje-ervaring die de bezoekers van het huis krijgen.

Het Holland Heineken House ligt op 10 minuten van de Olympische schaatshallen en is straks dagelijks geopend van 3 uur 's middags tot 1 uur 's nachts. De sneeuwsporten vinden plaats in het berggebied PyeongChang op ongeveer een uur afstand vanaf het huis. De volledige details en programma van het huis worden later dit jaar bekendgemaakt. 

www.heineken.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie