Heineken vervangt Grolsch in Amsterdam ArenA
17-07-2017 13:17:08 | Door: | hits: 2424 | Tags:

Amsterdam ArenA meldt dat de anderhalf miljoen pilsjes die er jaarlijks worden getapt, binnenkort van Heineken komen. De bierbrouwer verbindt zich tot en met 2026 als partner aan de ArenA. De ArenA en Koninklijke Grolsch hebben in goed overleg besloten de samenwerking te beëindigen.

Het leveringscontract met Grolsch eindigt binnenkort. Vanwege dit aflopende contract heeft de ArenA verschillende brouwers gevraagd een voorstel te doen. Heineken kwam met een voorstel dat het best past bij de ambities van de ArenA.

Henk Markerink, CEO van de Amsterdam ArenA: “De plannen die Heineken heeft voor het stadion komen overeen met onze prioriteiten en toekomstvisie. De beleving van de bezoekers en zakelijke gasten tijdens wedstrijden en evenementen is voor ons heel belangrijk. We hebben hier samen met Grolsch een stevig fundament voor gelegd. Nu is het de beurt aan Heineken hieraan een nieuwe impuls te geven.”

Bezoekers van het stadion merken de verandering al snel: nog dit kalenderjaar zal er Heineken worden verkocht. Naast pils, zullen straks in de ArenA onder meer alcoholvrij bier, cider en speciaalbieren van de brouwer verkrijgbaar zijn.

Geert Minnart, horecadirecteur van Heineken Nederland: “De Amsterdam ArenA is een bijzondere plek in de stad waar je zowel sport, concerten als andere grote evenementen kan beleven. Met onze Amsterdamse roots mogen we daar met onze bieren natuurlijk niet ontbreken. Net als de ArenA staat het leveren van topkwaliteit bij ons bovenaan en zien we kansen om met onze merken en innovaties elkaar te versterken. We zijn trots op deze samenwerking en kijken uit naar de komende jaren waarin we samen de bezoekers van het stadion een onvergetelijke ervaring gaan geven.”

(Bron: www.amsterdamarena.nl)

www.amsterdamarena.nl
www.theheinekencompany.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie