Helden Media contentpartner van TeamNL tijdens Olympische Spelen
09-02-2018 12:16:08 | Door: | hits: 1946 | Tags:

De Olympische Spelen in Pyeongchang zijn van start. Via dagelijkse video's en social media-updates kunnen alle TeamNL-sporters gevolgd worden. Helden Media, het mediabedrijf van Barbara Barend, is als contentpartner van TeamNL tijdens de Olympische Spelen verantwoordelijk voor de contentstrategie en de creatie en productie van een groot deel van de content van TeamNL.
Items als de TeamNL-Instagram-estafette en de Nederlandse Loterij MedailleTaxi geven de Nederlandse sportfan een inkijk in het reilen en zeilen in Zuid-Korea. 

Gerald Smith, hoofd marketing en media van NOC*NSF: "We willen graag de TeamNL-sporters en fans dichter bij elkaar brengen. Dit doen we zoveel mogelijk vanuit het perspectief van de sporter: up, close and personal. Helden maakt deel uit van ons TeamNL-contentteam en verzorgt tijdens deze Olympische Spelen de contentcreatie en productie ter plaatse vanuit Pyeongchang. Met Helden hebben we een goede partner gevonden om de sportfan de Spelen te laten beleven en daar zijn we erg blij mee."
 
Arne Mosselman, partner en strateeg van Helden Media: "Met de TeamNL-Instagram-estafette kwamen we de afgelopen weken al flink in de olympische stemming. Het is een feest dat het nu ook echt gaat beginnen en alles wat we bedacht hebben nu geproduceerd en gedeeld gaat worden. Ik hoop dat de Nederlandse Loterij MedailleTaxi overuren gaat draaien en dat we veel content gaan maken met bronzen, zilveren of gouden randjes!"
 
De dagelijkse content vanuit Pyeongchang, inclusief livesessies achter de schermen, is te zien via de online TeamNL-kanalen, de TeamNL social mediakanalen en via de kanalen van de verschillende mediapartners van TeamNL. 

www.helden.media
www.nocnsf.nl
www.teamnl.org


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie