Herman ten Cate per juli business lead mobile development bij M.I.C.
02-07-2018 13:15:00 | Door: | hits: 4005 | Tags:

Mobile Interaction Company heeft per 1 juli 2018 Herman ten Cate aangesteld als business lead mobile development. Ten Cate krijgt bij Mobile Interaction Company (M.I.C) de interimopdracht om binnen het mobile marketingdomein de groeikansen voor M.I.C in de Media- en Advertisementsector verder uit te perfectioneren en te vertalen naar succes voor adverteerders, mediabureaus en media owners.

Hans Osnabrugge, directeur van M.I.C.: "Na een succesvol 2017 waarbij we definitief zijn doorgebroken in de mediasector met onder andere campagnes rond The Voice of Holland en Champions League, zijn wij trots de volgende stap in ons media-avontuur te zetten. Met de digitale kennis en ervaring van Ten Cate aan boord gaan we versneld de banden aanhalen met alle relevante partijen in de mediasector om stakeholders te helpen meer conversie te halen uit het bestaande mediabudget."

Herman Ten Cate, eigenaar van OnderDeStreep: "Ik heb veel zin om bij M.I.C aan de slag te gaan. De ontwikkelingen in mobile marketing zijn nu meer dan ooit actueel en urgent voor adverteerder en bureaus. Op het gebied van mobile biedt M.I.C unieke en kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor merken. Ik kijk er naar uit om met digital product development direct bij te dragen aan de groeiambities van M.I.C."

Herman ten Cate werkte eerder als interim commercieel directeur bij Sky Radio Group waar hij een bijdrage leverde in de voorbereidende werkzaamheden voor de commerciële integratie ten tijde van de fusie Talpa Radio. Zijn laatste opdracht was tot juni 2018 als interim commercieel directeur bij MMD Media waar hij de business development voor Digital Out Of Home en programmatic buying heeft vormgegeven.

Over Mobile Interaction Company

Mobile Interaction Company is een wereldwijd actieve scale-up van Nederlandse bodem, gespecialiseerd in het verzorgen van mobiele campagnes volgens de methodologie Activate, Engage, Convert. Opdrachtgevers variëren van Talpa, RTL en SBS tot Walmart, internationale banken en goededoelenorganisaties. 

www.mobileinteractioncompany.com 


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie