Het FD benoemt Sanne Walvisch tot adjunct-hoofdredacteur digitaal
07-06-2017 10:40:00 | Door: | hits: 3625 | Tags:

Per 1 juli aanstaande treedt Sanne Walvisch in dienst als adjunct-hoofdredacteur digitaal van Het Financieele Dagblad. De hoofdredactie bestaat dan uit Jan Bonjer, hoofdredacteur, Prisco Battes, adjunct-hoofdredacteur en Sanne Walvisch, adjunct-hoofdredacteur digitaal. Sanne Walvisch zal zich in deze nieuwe functie bezig houden met de digitale (door)ontwikkeling van bestaande en nieuwe FD-uitgaven.

Jan Bonjer: "Met deze nieuwe samenstelling van de hoofdredactie kunnen we de digitale transformatie van het FD verder versnellen. Sanne is gezien haar ervaring en achtergrond de ideale persoon om zich toe te leggen op de ontwikkeling van nieuwe digitale uitgaven voor een groeiend lezerspubliek van het FD."

 Sanne Walvisch: “Het FD is één van de digitale koplopers in Nederland. De digitale uitgaven van het FD worden gewaardeerd door de lezers en de digitale transitie verloopt succesvol met groei in totale betaalde oplage als resultaat. Ik vind het een eer om deze transitie verder te mogen leiden. Mijn belangrijkste doel zal zijn de digitale krant verder te transformeren naar de wensen en behoeftes van onze lezers. Een enorm mooie uitdaging!"

www.FDMediagroep.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie